20 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
dzieki...
faktycznie ta tunika (sukienka) jest swietna i do tego extra material...wlasnie robie z podobnego bomber jacket. Narazie mam gore a spod ( podszewke ) zrobie z pikowki, wyjdzie taka cieplejsza kurtka na jesień. Wymaga jeszcze dopracowania ![]() nie wiem czemu fotki wklejają się krzywo |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Hej wszystkim
Dawno mnie nie było ale duzo roboty w pracy i tak wyszło. Mało też szyłam więc stąd też słaba aktywność, ale ruszam Wczoraj uszyłam coś jak ramoneska... zamszowa oliwka z czarnym zamkiem ze złotymi ząbkami. Jest świetna. Od srodka wylamowałam szwy żeby było estetyczniej i ciekawie wyglada wywinięty rekaw ![]() Mysle jeszcze ze górny kolnierz zrobie podwójny wtedy będzie lepiej sie ukłądał Dodałąm jeszcze foto nie skonczonego bombera... w motylki. Swietny materiał dostałam od znajomej. cieżko o taki u nas ![]() zabieram się za czytanie co tam u was nowego ![]() Miłego wieczorka --- Ostatnio edytowane 2015-10-27 18:58:03 przez Szyszka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ta oliwkowa kurtka.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo dziękuje..
![]() dzis szyje na zamówienie bluzke. Uszyłam dla siebie i spodobalasie znajomej wiec zamowila taka sama ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak przypominam sobie moje początki to tym bardziej chylę czoła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
nowosc na zamówienie juz
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajowski materiał, a wykonanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetne połączenie, podziwiam za szycie ubrań
![]() |
|
mam z tym problem. Strasznie farbuje to czarne milano
![]() |
|
Stara Gwardia