20 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A to w takim razie udanych zakupów!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
powinnam miec ze soba torbe z napisem " boże spraw abym kupila tylko to po co przyjechalam "
![]() szykuje sie jeszcze dluzszy urlop z maszyna to bedzie wariacja. Bluza juz w wiekszej mierze zszyta zostal do wszcia zamek i wtedy zamkne kolnierz i sciagacz no i oblozenie oczywiscie. moj zazyczyl sobie jeszcze wykonczenie tasiemka w srodku wiec najwiecej z tym bedzie zabawyale jestem z siebie dumna a raczej bede jak bedzie dobra. przymierzy dopiero 8.12 --- Ostatnio edytowane 2015-11-11 22:54:57 przez Szyszka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to takie szycie w ciemno. I wykończenie z tasiemką w środku - bardzo ładnie to wygląda. Powodzenia!
W kieszeni to czasami powinien być ten wąż co kąsa rękę, kiedy sięga się po pieniądze. Zupełnie inaczej wyglądałyby zakupy, trochę by zostawało na inne rzeczy. Napis dobry i życzenie też mądre. |
|
Stały Bywalec
|
|
Kurteczka marzenie, piękna <3 ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
chwale się nowościami.
Spodniczka już sprzedana a szyje sie kolejna. I bluzka na szybko bo przeciez nie mialam sie w co ubrac wychodząc popludniu. Wisiorek tez projekt własny wykonanie niestety już nie ![]() kolory troche przekłamane bo to marsala, burund czy jak tam go zwą. ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-11-21 13:45:26 przez Szyszka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Urzekła mnie spódnica i kolor ifason
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo dziękuje
mam problem z określeniem ceny tej spodnicy. Macie jakas propozycje? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A za ile sprzedałaś? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
20 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.