Stara Gwardia
![]() |
|
Zapowiada się nieźle, choć wydaje mi się, że będzie ogrom teorii i malusio pratyki.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Rozmawialam o tym z prowadzacymi i podobno polowe pierwszego zjazdu jest teoria a potem teoria w praktyce. okaze sie niedlugo. Mam nadzieje naprawde ze po nim bede umiala zdecydowanie wiecej
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
skonczona spodnica i taka sobie nowa bluza
![]() 1,5 tygodnia do rozpoczecia kursu ![]() w weekend chce uszyc znow jakis nowy wzor... moze spodnicez kola albo jakas sukienke. Szukam inspiracji |
|
Świeżynek
![]() |
|
Wooow
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jaka "taka sobie bluza " ? Bluza jest super. Spódniczka też, ale bluza ją przebiła w mojej ocenie. Zdaje się, że to jeszcze nie umiejętności nabyte na kursie, a te które posiadłaś wcześniej, pozwoliły na uszycie takiego zestawu. Szyj, szyj i chwal się. Zaglądamy z ciekawością
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Na kurs dopiero ide od 21 lutego. szyje na wyczucie. jestem zielona nikt mnie nie uczyl wiec tak szyje jak mi wyjdzie
--- Ostatnio edytowane 2015-02-10 12:37:45 przez Szyszka --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szyszka Ty świetnie szyjesz,czy ten kurs jest Ci tak na pewno potrzebny?Szukasz inspiracji na sukienkę dziś uszyłam-góra dopasowana,dół z połowy koła,rękawek 3/4,w kolorze krwisto czerwonym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super spódniczka i bluza ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Tak bluzka też moja.. we wczesniejszym poscie sa fotki tez bluzki... myśle nad kombinezonem takim z krotkimi spodenkami na lato i cos na wiosne z dresowki... ma ktos z was jakis wykroj lub moze w jakims numerze burdy lub cos
![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-11 09:52:02 przez Szyszka --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ten piekny na lato
--- Ostatnio edytowane 2015-02-11 09:53:02 przez Szyszka --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.