20 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Super spódnica, z wysokim stanem, ech i jeszcze kieszenie ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
naprawde jestem dumna. wszystkie detale wyszly mi profeska (jak na poczatkujaca mysle )
brak mi wprawy... czasem gdzies ta igła mi jeszcze zboczy, ale jestem z siebie dumna |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co to za materiał? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A gdzie tu widać początkująą?!
Zazdroszczę kursu. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szyjesz pięknie ![]() Zresztą, to uczucie zawsze mnie ogarnia, kiedy przeglądam to forum i prace szanownych koleżanek. Z Waszej to przyczyny stanę się nieznośną zazdrośnicą na stare lata... Ale bardzo intryguje mnie ta dzianina z różem, ona jest dwustronna, czy róż to kolejna warstwa materiału? Masz może szkice, jak rozplanowywałaś tę bluzę? Ewentualnie tę z zamkiem? Chętnie bym je zobaczyła. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo dziękuje za miłe słowa
![]() Niteczka to wiskoza z elastanem. Bardzo wdzięczna... ten szary z różem to dzianina z pętelkowym rożowym spodem. To jeden material. Jest ich mase w różnych kolorach. tu foto z wykrojem jednego z boków. Mam szablony papierowe swojego wykonania do tego. na drugim foto jest na gorze drugi taki material z pastelowym rozem pod spodem z ktorego szyje wlasnie dluga spodnice z rozporem ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-03 12:04:21 przez Szyszka --- --- Ostatnio edytowane 2015-04-03 12:06:37 przez Szyszka --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rewelacyjna kurtko-płaszcz! Zabraknie mi zaraz ach-ów i echów ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmmm, kawusia ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pysznie wygląda, a ja jakaś nieprzytomna dzisiaj ![]() Spódniczka super i jak się ładnie układa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Jak ja przeoczyłem ten wątek..? Hmm... ![]() ![]() Od razu dzianiny i to bez wykrojów!? Świat należy do odważnych! ![]() Szczere gratulacjony! Masz wrodzony dar! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
20 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.