83 strony: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękniste ![]() Zdziwię się niezmiernie, jak coś Ci z tego zestawu zostanie. Powodzenia ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ekspozycja piękna ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem pod wrażeniem nowej kolekcji ![]() A tak z innej beczki to Twój BigBag wzbudza duże zainteresowanie, na szczęście jeszcze nikt nie próbuje jej buchnąć ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam ![]() Zbyszku, to ja potwierdziłam tego posta ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znalazłam w domu przypadkowo pseudo-nerkę, taką chyba chińszczyznę, mąż z pracy przywiózł, zwykle myślałam po co to komu. Ale jak wychodziłam z domu do ogródka czy do zwierząt to nie miałam gdzie podziać telefonu, zwykle nie brałam, ale ostatnio z pewnych względów musiałam mieć przy sobie. Spróbowałam i teraz wiem że fajna przydatna rzecz. Teraz trzeba będzie swoją uszyć ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczka, to zmajstruj sobie koniecznie. Jak ręce obie potrzebne to nerka jak znalazł ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Oto skrzypiąca nercia - tu jeszcze w trakcie schnięcia przed wykończeniem.
Pozostałe dwa obrazki powstają w ciężkich bólach z kilku przyczyn; niezdecydowanie sąsiadki tak mnie wytrąciło z rytmu, że wena się na mnie wypięła i poszwędała się gdzieś, chyba na łajdactwo jakieś, w dodatku spiętrzyła mi się inna robota... Już byłem bliski deprechy przez to wszystko... Ale w końcu mam wybrane motywy i wizję tych toreb sąsiadkowych, czyli jutro temat dokończę. ![]() Załączam parę fajnych inspiracji, znalezionych przypadkiem w necie. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudne skrzypce! ![]() ![]() A w depresję lepiej nie wpadaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A skrzypce już pokazałam i się mega spodobały ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Całe szczęście... bo już się troszkę obawiałem... ![]() No nie są do końca takie, jak sobie wymyśliłem, ale to płótno znowu zachowuje się inaczej, niż poprzednie i rozlewa farbę, a poza tym strasznie chłonie pigment i wszystko robi się blade... A gitarki są rzeczywiście fajne i wyglądają na w miarę proste, ale efektowne. ![]() Do targów jeszcze 3 dni, to pewnie załatwiłem Ci trans szycia? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
83 strony: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.