83 strony: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, o! Ja sobie cichutko siedzę bo ciężko pracuję i mam nadzieję, że niebawem pokażę, co wypracowałam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A Ty Trauta co żeś za konkurencję w Krakowie robiła, i jakie smoki żeś zawstydzała??? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No konkurencję robiłam właśnie tym smokom, które sobie paradę w Krakowie zrobiły ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a to se wymyśliła kobieta, no! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moja muzyczna kolekcja w pocie czoła się uszyła ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bomba, ale fajny z Was zespół
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Brrrawo dla Pani Kierrrownik!!! ![]() Tylko teraz trzeba będzie na potrzeby ekspozycji zbudować schody? ![]() ![]() A swoją drogą ciekaw jestem, jak publika targów odbierze te malowanki, bo wiesz, muzycy mają nieco specyficzne upodobania... Obyśmy trafili w punkt! ![]() Jestem bardzo zadowolniony z efektów naszej kolaboracji! ![]() A nowe materiały ciągle nie doszły... Może dziś po południu? U mnie listonosz chodzi dość późno. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ty to potrafisz! efekt wow, malunki Zbyszka <3 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No schody koniecznie ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o klientów, to nie dość, że muzyka tam przeróżna będzie, to klienci raczej z zewnątrz kupować będą, czyli nie muzycy, tylko słuchający. No, ale to się wszystko okaże ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Przed chwilą sprawdzałem skrzynkę i ciągle nie ma przesyłki, ani awiza... ![]() A poza tym - chyba znów Ci niechcący wstawiłem swój post na Twoją oś czasu i nie mam pojęcia, jak to się dzieje?! Sprawdzałem specjalnie i nic nie było, aż tu nagle po 3 godzinach - bach! i jest... Nigdy wcześniej mi się tak nie robiło... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
83 strony: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.