83 strony: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Widziałem już konkurenta na mordoksiągu! Dobrze dobrze! Niech trenuje! ![]() Ale doczytałem się, że robicie to pastelami? To w razie czego, gdyby się znudziło - będzie można sprać i narysować coś nowego! ![]() Olcia, a Tygrysek - nie ukrywam - powstawał z myślą o Tobie! Nie skusisz się na taką nereczkę? Od samej mistrzyni Rojkowej! ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zbyszku, to się nie spiera ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A widzisz Pani, jakie to chitre... ![]() Nawet nie wiedziałem, że takie są w ogóle... ![]() A przy okazji - wiem, jak zrobić odnośnik z podpisu w poście na FB; kiedy wpiszesz część nazwy, czy imienia kogoś podpisywanego - przerwij na parę sekund i system powinien podsunąć kilka opcji podpisów wybranych spośród znajomych. Wtedy klikasz na właściwy i załatwione. ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne malunki jedne i drugie ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Asia! Sąsiadka zamówiła jeszcze dwie torby (podobne do tych z załączników - moja w tym głowa, żeby zmalować podobnie), z podobnymi kolorami obszyć. I zaklepała nerkę z tą wiewiórką (załącznik). Może być obszyta na pomarańczowo.
Mam też przy okazji pytanie, czy taki dłuższy pasek na ramię jest we wszystkich torbach tego typu? Czy tylko był w tym egzemplarzu? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne te pastele do tkanin ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Tak myślałam, że po takiej nieobecności nadrabianie będzie graniczył oz cudem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Superrrowo!!! za chwile się ogarnę i napiszę do Ciebie maila ![]() Mmstycha, BarBór, dzięki wielkie ![]() ![]() Niteczka82, szalejcie i koniecznie pokazuj efekty ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-25 19:10:49 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, na pewno pokaże, tez uwielbiałam rysować swego czasu zwierzęta, jak patrzę na Zibiaszowe malunki, to aż się tęskni za swoimi, ale czasu jak na lekarstwo ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no dobra, se pokazuję, a co mi tam ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-27 22:43:23 przez Asia --- ________________________________________________________
|
83 strony: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.