83 strony: « < 55 56 57 58 59 60 61 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, kochane jesteście ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta trzymam kciuki, bo wiem co znaczy choroba dzieci...
Wiecie co, te choroby układu oddechowego to moje dzieci męczą od jesieni ![]() ![]() ![]() Już nie braliśmy z miesiąc antybiotyków, ale odkąd pyli na polu co się da to chodzą dzieci kaszlące, już przestałam inhalować bo to nie dawało rezultatu i syn do przedszkola chodzi, rano słychać że kaszle z głębi płuc, ale tak przez chwile i później jest dobrze, no i nie wiem co to za cholera ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-20 10:56:07 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mam tak co roku, w zeszłym mnie tylko ominęło, jak w ciąży byłam. Nawet ostatnio lekarka zasugerowała na moje dolegliwości kolejny stan błogosławiony ![]() Dobry jest też ACC, spróbuj, ułatwia odkrztuszanie, rozluźnia oskrzela. Zdrowiejcie dzieciorki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej, to nieciekawie, ale wiem z doświadczenia, że kobiety-matki to na końcu o siebie dbają, a tu nie ma kiedy ![]() Dzięki Trauta, poczytam o tym leku, bo jak na razie to z mucosolvanu przeszliśmy na flegamine i też nie widzę różnicy ![]() Widze, że na ACC to mój syn może sie załapać, reszta za mała, ciekawe czy to by pomogło... A nie, jest syropek ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-20 11:22:24 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2015-05-20 11:23:50 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asiu, bigbag już w moich rączkach i dzielnie wytrzymuje wypełnianie na maksa. Wielkie dzięki!!! A nereczka będzie jak znalazł na rower ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo się cieszę ![]() ![]() Ja dziś pokazuję pierwszy uszytek z nowych malunków - nerka dla dziewczynki. Strrrasznie się spodobała i jutro już jedzie do nowej małej właścicielki, która jak się okazało będzie z nią konno jeździć ![]() Zbyszku, dziękuję Ci. Pewnie nieświadomie, ale dałeś mi kopa na oprzytomnienie. Niestety mam tendencje do zajeżdżania się i potem już żadnej radości z niczego nie ma. A przecież kocham szyć i chyba powinnam trochę odpuścić czasami ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To taka mniejsza wersja? Chyba właśnie do takich rozmiarów sobie zmodyfikuję
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ejże! Żeby mnie tu nikt nie posądzał o kopanie dziewczętów! ![]() Wytarmosić za kucyki, podłożyć pinezkę, czy wrzucić liszkę za kołnierz - to tak! Ale kopanie? Odpada... ![]() Twój spadek nastroju był wyczuwalny. I to już od poniedziałku, czy nawet niedzieli... A jednak nie wytrzymałaś i złapałaś się dziś za szycie? Jesteś niepoprawna! ![]() Ja z kolei muszę Ci się przyznać, że dzisiaj nic nie zmalowałem, bo spadło mi na sagan pilne zlecenie, łamane przez CITO, z dopiskiem AAAAA!!!! drobnym druczkiem... ![]() ![]() Ale za to przybędą do mnie portrety królów! ![]() ![]() Nadrobię, obiecuję! Tak sobie zorgazmizuję czas, żeby w poniedziałek wysłać komplet. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lepiej nic nie modyfikuj bo Wam wysłałam właśnie na dziecięcą nerkę tutka, czyli dosyć małą ![]() Zbyszku, patrząc na Twoje opcje, to ja już chyba wolę swoją z kopaniem ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o mój nastrój to coś ostatnio nie czułam mojego szycia, nie było tego czegoś. Teraz już wiem, że nie wszystko, co ostatnio szyłam, mi się podobało i tak się zbierało i zbierało... Jednak jak się za bardzo "pod ludzi" szyje to też na dobre nie wychodzi. Dziś z rana uszyłam coś, co mi zdecydowanie poprawiło nastrój i do tego jest to prezent dla mojej mamy. Później zrobię zdjęcia to pokażę ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-21 06:49:10 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna nereczka z konikiem! ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
83 strony: « < 55 56 57 58 59 60 61 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.