83 strony: « < 53 54 55 56 57 58 59 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Wiesz, Iwi - Asia ruszyła takim przebojem, że ja sobie chętnie podjadę kawałek, na tylnym siedzeniu... ![]() A niedługo będzie tak znana, że lepiej już mieć zaklepaną miejscówkę. ![]() I jeszcze teraz, kiedy ma te hafty i metki..! Ho ho! Niedługo przestaniemy nadążać! ![]() No i dobrze! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja mogę PRować międzykontynentalnie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Co prawda nera doszła już jakiś czas temu, lecz czasu brak nieco. Zatem pozwolę sobie napisać teraz, że nera rzeczywiście jest ogromna. Zabieram ją ze sobą wszędzie, i z pewnością tak już będzie.
Dziękuję ! ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Melduję finisz aktualnego zamówienia - oto ostatni obrazek z tego cyklu - smok.
Sąsiadka się wypuściła na Noc Muzeów i nie ma kto mi zatwierdzić malunku, a kiedy całkiem wyschnie - zmiany będą niemożliwe, bo zostaną plamy. Trudno! Dostanie takiego, jaki jest! ![]() To teraz czekam na pocztyliona z następnym zestawem zadań! ![]() A tę serię wyślę w poniedziałek z rana. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ten "smoczek"
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie, że się zgrałyście ![]() ![]() Zbyszku, czekam więc z OGROMNĄ niecierpliwością na listonosza ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asiu, ale na bal, albo czerwony dywan, to kopertówę trzaśnij, nera w domu zostaje ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie, nie, nie...będzie galowa nerka taka ładna, z czerwonej skórki i kilkoma kryształkami Swarovski i super widocznym logo...trzebaby jakiejś gwieździe taką sprezentować.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asiu, idziesz jak huragan, brawo!
![]() Wszywki haftowane są świetne, bardzo fajnie, że się dogadałyście z LaGre ![]() ![]() Zibiasz, rewelacyjne malunki, może powinieneś robić też projekty tatuaży? ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-19 09:58:48 przez FF --- |
83 strony: « < 53 54 55 56 57 58 59 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.