83 strony: « < 53 54 55 56 57 58 59 > »
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| Wiesz, Iwi - Asia ruszyła takim przebojem, że ja sobie chętnie podjadę kawałek, na tylnym siedzeniu...   A niedługo będzie tak znana, że lepiej już mieć zaklepaną miejscówkę.   I jeszcze teraz, kiedy ma te hafty i metki..! Ho ho! Niedługo przestaniemy nadążać!   No i dobrze!  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| To ja mogę PRować międzykontynentalnie   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Co prawda nera doszła już jakiś czas temu, lecz czasu brak nieco. Zatem pozwolę sobie napisać teraz, że nera rzeczywiście jest ogromna. Zabieram ją ze sobą wszędzie, i  z pewnością tak już będzie.
 Dziękuję ! ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| Melduję finisz aktualnego zamówienia - oto ostatni obrazek z tego cyklu - smok.
 Sąsiadka się wypuściła na Noc Muzeów i nie ma kto mi zatwierdzić malunku, a kiedy całkiem wyschnie - zmiany będą niemożliwe, bo zostaną plamy. Trudno! Dostanie takiego, jaki jest!   To teraz czekam na pocztyliona z następnym zestawem zadań!   A tę serię wyślę w poniedziałek z rana. ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Super ten "smoczek"   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Fajnie, że się zgrałyście   Ja swoją już też zaczynam zabierać wszędzie, gdzie się da, nawet jak mi nie jest zupełnie potrzebna   Zbyszku, czekam więc z OGROMNĄ niecierpliwością na listonosza  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Asiu, ale na bal, albo czerwony dywan, to kopertówę trzaśnij, nera w domu zostaje   ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Nie, nie, nie...będzie galowa nerka taka ładna, z czerwonej skórki i kilkoma kryształkami Swarovski i super widocznym logo...trzebaby jakiejś gwieździe taką sprezentować. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|  może nowy trend w modzie powstanie  ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Asiu, idziesz jak huragan, brawo!    Wszywki haftowane są świetne, bardzo fajnie, że się dogadałyście z LaGre  Zboczenie zawodowe jednak każe mi zwrócić uwagę, że w napisie na nerach jest błąd, powinno być "matters"...   Zibiasz, rewelacyjne malunki, może powinieneś robić też projekty tatuaży?  --- Ostatnio edytowane 2015-05-19 09:58:48 przez FF --- | 
83 strony: « < 53 54 55 56 57 58 59 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook