83 strony: « < 50 51 52 53 54 55 56 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Dzię dobr la Pani szanownej!
Dziś szef kuchni poleca nereczkę konięcą w sosie o nucie... ![]() Na razi schną, a ja idę pędzlować dalej. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pyszności!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj tak ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O rety, jakie to ładne!!! No super ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zwykle- kopara opada ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żeby nie było, że tylko sobie plotkuję, pokazuję też co nieco ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i takie tam jeszcze ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja nie mam twarzoksiążki, więc jak najbardziej tutaj czekam na torbiszcza i tym podobne ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy ty to wyprodukowałaś od niedzieli?? I co ci zostało po kiermaszu?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Iwi, nie wszystko, tylko 5 rzeczy z tych. Dziś rozkładam namiot i będę robić sesje tych toreb, które się nie sprzedały. No i kolekcji, którą do sklepu wysyłam. Mam postanowienie dziś nic nie szyć, ale już mnie korci ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 50 51 52 53 54 55 56 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.