83 strony: « < 50 51 52 53 54 55 56 > »
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| Dzię dobr la Pani szanownej!
 Dziś szef kuchni poleca nereczkę konięcą w sosie o nucie...   Na razi schną, a ja idę pędzlować dalej.   ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Pyszności! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Oj tak   ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| O rety, jakie to ładne!!! No super    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jak zwykle- kopara opada     ________________________________________________________ Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Żeby nie było, że tylko sobie plotkuję, pokazuję też co nieco   W większości się będę powtarzać, ale nie wszyscy patrzą na fb  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| i takie tam jeszcze ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ja nie mam twarzoksiążki, więc jak najbardziej tutaj czekam na torbiszcza i tym podobne   Ale tak eko gnieciona fajna i nera z cwiekami  ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Czy ty to wyprodukowałaś od niedzieli?? I co ci zostało po kiermaszu? | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Iwi, nie wszystko, tylko 5 rzeczy z tych. Dziś rozkładam namiot i będę robić sesje tych toreb, które się nie sprzedały. No i kolekcji, którą do sklepu wysyłam. Mam postanowienie dziś nic nie szyć, ale już mnie korci   ________________________________________________________ | 
83 strony: « < 50 51 52 53 54 55 56 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook