83 strony: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 A, to albo Ci chodzi o tą z fioletowym suwakiem (we floxy), albo o tą z zielonym (ze starej serwety)   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Aaa, jak na listopad dopiero to spoko   Myślałam, że już dalej   Rojkowa, tyś tam powinna jechać z dwoma takimi wieszakami. Co Ty z pustym wieszakiem będziesz stała? Bo pewnie już na "dzień dobry" wszystkie Ci wyszarpią  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wiesz co Trauta, obawiam się, że to słaby dzień, bo i wybory, i komunie...no ale zamierzam zapoznać sobie fajnych ludzi, o! wypić termos kawy i pogadać ze znajomymi, których ostatnio rzadko widuję, a zapowiedzieli się przyczłapać   same plusy, hehe  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| No to poszłam patrzeć na kolory suwaków   i widzę , że obie piękne ale ewidentnie łypie ta z zielonym. Nie pytaj dlaczego, bo nie wiem, przecież masz na fotce też te piękne ręcznie malowane i te wszystkie super torby a tu łypie na mnie ta ze starej serwety  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 ale ja Cię rozumiem, bo serio, ta nera mi oczy relaksuje przez to zielone, a że północ dobija, to dlatego na Cię łypie   jak mi się sprzeda, to przysięgam, że se zielony plakat na ścianie wieszam. ta magia kolorów jednak działa  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Asia, nie mow hop z tym zaśmiecaniem bo odbiegniemy od głownego wątku wieszakowego    niteczka, a dobrze, dziekuje. jakby nie podgląd na usg, to mi sie wydaje, że w żadnej ciąży nie jestem  zero jakichkolwiek objawów, ale to zawsze tak miałam   ja wogóle to "dziwna" jestem. najwięcej "utyłam" w pierwszej... 0,8 kg  w drugiej ok 1kg mi ubyło na koniec. teraz stoje w miejscu jeszcze   kurcze Asia, ja też się gapię na te torby, ale mąż to by mnie z kolejną wywalił z domu  czekam na szafę zabudowaną i do tej pory ciężko z miejscem  ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| No, toście, Koleżanko, wicie, naprodukowała tych cacuszek!
 Pewnie nie postoisz tam długo...  Chyba, że na pogaduchy...   A wyborami to Ty się wcale nie przejmuj, bo według mnie to właśnie bardzo dobrze - WSZYSCY MUSZĄ wyjść z domu! Choćby nawet lało! A jak już wyjdą... to może wpadną na wystawkę?  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zibiaszu, oby tak było. Zresztą, jak pewnie zauważyłeś, zachowałam jedną nerę ptakową i ją zaczarowałam, żeby mi klientów przyciągała    Lotka, ja uwielbiam się na torby gapić, i to nie tyle swoje, co innych  Ludzie tworzą tak piękne rzeczy, że czasami oczopląsu dostaję  Mam tyle swoich idolek, że czasem głupieję  ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| To weź ze sobą na targi kogoś do pilnowania kramiku i posnujesz się po terenie, żeby poszukać inspiracji.   Czasem natknę się w necie na coś ciekawego, to mogę Ci podsyłać inspirujące fotki.   Oto kilka na początek (środkowa fotka to propozycja zestawienia barwnego nerki i podszewki  .  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dzięki za inspiracje   targi były bardzo fajne, a nera z malunkiem (razem z dwiema innymi) sprzedała się, jeszcze zanim otworzyli drzwi dla odwiedzających  ________________________________________________________ | 
83 strony: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook