83 strony: « < 51 52 53 54 55 56 57 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Ta gnieciona jest świetna, no ulubiona moja, ale się tak rzadko zdarza, szkooooda    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Normalne zboczenie zawodowe    ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Nera z ćwiekami super i żółto- szara torebka, taka ciut inna z tymi bocznymi kieszeniami( bo to też z BIG Bagów forma, tak?).
 --- Ostatnio edytowane 2015-05-14 09:56:29 przez mmstycha --- ________________________________________________________ Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Niee, to nie big bag, to taka zwykła, na suwak. 
 A zboczona zawodowo jestem, zdecydowanie, bo nie wytrzymałam jednak  Taka nera dziś uszyta i wysyłka do sklepu przygotowana  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Niezła kolekcja!  ________________________________________________________ Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| No właśnie - żeby nie było, że tylko sobie siedzę i seriale oglądam, a malowanie w lesie...   Oto dwa następne. Światło trochę słabe, bo właśnie przeszła nad nami burza.   Jutro pewnie skończę całe zamówienie, ale w związku z tym wyślę już raczej w poniedziałek. ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajnie to wygląda, jest też znak firmy   Pięknie. ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Cuuuudne! Konika już wysłałam zainteresowanej, spodobał się. Zaraz muszę wysłać też te malunki kobitkom, pewnie padną   Teraz Zbyszku mogę Ci zdradzić (wcześniej nie chciałam Cię stresować, walałam, żebyś na luzie malował), że tego wróbla zamówiła malarka  ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| He he! Ciekawe, czy ją zadowoli?   Mam nadzieję... A z konikiem jeszcze trzeba będzie powojować; pewnie zauważyłaś, że troszkę mi całość uciekła w dół? No i teraz trzeba przesunąć obrysy także w dół w taki sposób, żeby napisy już weszły na zapasy szwów, bo inaczej będzie miał obcięte nogi...  Zacząłem malować od grzywy i tak wyszło... Ale wierzę w Ciebie, że uratujesz sytuację!  Dasz radę, prawda?   Wielkie gratulacje z powodu własnej półki w sklepie!  Idziesz, jak burza!   Oby dalej Ci tak szło! ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| ale jakie napisy? nie wiem o co chodzi    I dziękuję, nie spodziewałam się tylu gratulacji i w ogóle, trochę w szoku jestem  ale miłe to strasznie! Chciałam Cię poinformować, że zapakowałam na jutro kolejne materiały. Szczegóły w mailu napiszę (jutro). No ni ma odpoczynku Panie, ni ma  Ja aż się boję myśleć o ilości roboty, jaka mnie czeka, jak mi to wszystko odeślesz, ajć! ________________________________________________________ | 
83 strony: « < 51 52 53 54 55 56 57 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook