83 strony: « < 56 57 58 59 60 61 62 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha dzięki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne!!! Właśnie podglądałam floxowy zestaw u Ciebie. Piórnik mi po głowie chodzi dla małej solenizantki i pewnie skorzystam ze sposobu na kosmetyczkę ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To właśnie tak samo szyta kosmetyczka, tylko z prostokąta, nie kwadratu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo piękne te torby, a szczególnie te w kolorze żółtym.Jaka jest gramatura tej eko-skóry? Maria.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna ta tkanina
![]() Mnie czeka wyzwanie pt. przebranie wilka z Czerwonego Kapturka, huhu. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() ![]() FF, dasz se radę Ty na bank. Zacznij od rękawiczek i dalej już poleci ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ahoj, przygodo! ![]() Dwa z nowych obrazków już gotowe i wyschnięte. Następne w trakcie obróbki. ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-23 19:40:16 przez Zibiasz --- ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Ahoj!!! Pikne!!!
Nie wiem Zbyszku jak Ci to powiedzieć....ale hmmmm muszę Ci kolejne materiały wysłać ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-23 20:33:37 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
![]() ![]() Taką zasadę ma jeden z moich kumpli... ![]() A wysyłaj! Ja tam się cieszę, że Ci się kręci interes no i, że te obrazki znajdują chętnych! ![]() Aha! Pamiętaj, że mam jeszcze w zapasie cieńsze płótno na dużą torbę i nerkę, albo 3 nerki. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
83 strony: « < 56 57 58 59 60 61 62 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.