83 strony: « < 60 61 62 63 64 65 66 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Aniu, no zmartwiè cię. Miałam takie coś malusie jeszcze na początku lat 90, tylko że nie było pojemne i miało psychodeliczne kolory.
Nie pamiętam , jak się nazywało. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łeee, bez sensu ![]() ![]() Trinny, dziękować baaardzo ![]() Aha, to jeszcze pokażę dwie skórzane nerki. Klasyka w czystym wydaniu. Ta z gitarką to dla mojego brata na osiemnastkę. Na szczęście stwierdził, że jest idealna, a bałam się, bo to taki wybredny wiek ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-29 19:42:49 przez Asia --- --- Ostatnio edytowane 2015-05-29 19:45:58 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Fajna nercia. A jak pieczołowicie wycięta gitarka! Nożyczkami, czy nożem szewskim?
Tak, czy owak - operation precision. ![]() Też tak kombinuję nad czymś nerko-pochodnym dla siebie, na gorące dni, żebym nie musiał brać kurtki tylko z powodu licznych kieszeni... A trochę tego szmelcu wszelkiego noszę ze sobą - dokumenty, fajki i zapalniczka, telefon, piniędzory, chustki do nosa (zawsze), klucze, czasem też okulary i do nich etuja... No gdzie to wszystko poupychać? Tylko mnie chodzi raczej coś w rodzaju kabury..? Olstrów kowbojskich? Jeszcze knuję, ale czas goni, bo niedługo będzie chyba w końcu ciepło!? ![]() Załączam fotki czegoś w tym rodzaju - może Ciebie zainspiruje? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ekstra mocno skomplikowane ![]() ![]() ![]() a gitarka to tak na szybko nożykiem do tapet wycięta --- Ostatnio edytowane 2015-05-29 20:44:07 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Właśnie nie jestem przekonany do tego opinacza, bo z jednej strony to praktyczne, ale z drugiej - może być za gorąco... No i u mnie nie będzie aż tylu metalowych bajerasków, bo nie lubię przesady. Tylko niezbędne nity i uszka.
Coś się wykombinuje! ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten pasek na nogę to taki sexy dodatek - mnie się bardziej z ostrymi dziewczynami kojarzy
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ten osprzęt mi również kojarzy się z jakąś ostrą grą w stylu mission impossible ... odważna to ja jestem, ale chyba nie aż tak ![]() Asia głowę mam pełną pomysłów, i ubolewam nad ilością rąk, które posiadam, bo przydało by ich się nieco więcej... Serio uważam, że na festiwalach można by zrobić na tych mini - nerach dobry biznes. Często bywam ![]() Podziwiam precyzję wykonania gitarki. Piękne nery. ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Przyjrzyj się na zdjęciach z kowbojami, czy na westernach - olstra były przywiązane do nogi, żeby się nie majtały chaotycznie. Zwłaszcza przy wyciąganiu broni.
Ale tak do chodzenia po mieście to może być chyba niekoniecznie wygodne... ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiasz, masz rację, zmyliły mnie trochę te zdjęcia.
Asiu, gitarka jest szałem! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeeeżżżżuuu, ile się tu podziało, łooohohoho ![]() ![]() Nery - super, ale to standard, nerąsia też mi się bardzo podoba (ta nazwa chyba mi najbardziej pasi) ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 60 61 62 63 64 65 66 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.