22 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Już większych manipulatorów czy jak to pisze nie ma jak obecna ekipa rządząca z naszym premierem. Jest gotów obiecać wszystko żeby tylko być przy korycie .Gotów za pieniądze zgodzić się na wszystko,aby tylko utrzymać się przy władzy . Nie ma dnia żeby media prorządowe nie manipulowały informacjami żeby tylko naszemu premierowi nie zaszkodzić,a on niemal codziennie leje wodę tak że aż piwnice zalewa. Jednak są ludzie którzy od kilu lat wierzą we wszystkie bajki które on opowiada.Rozprawił się z korupcją ,dopalaczami ,kibolami bezrobociem itd.itp.To jest dopiero manipulacja ludźmi którzy o kilku lat głosują na jego partię .To od nich Rydzyk,Kaczor, kościół,powinien uczyć się technik manipulacji.
Ktoś powiedział że nikt ci tyle nie da co obieca ci nasz premier. Chyba to jest prawda. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Generalnie - wszędzie tam, gdzie jest demokracja, czyli polityka kręci się od wyborów do wyborów - sukces wyborczy oparty jest na obiecywaniu... Nie tylko w Polsce...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Zibiaszu, może ten temat przed śmiercią naturalną przeżyje jeszcze śmierć kliniczną ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-11 23:27:56 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Administrator
![]() |
|
Zagalopowaliście się "nieco" to delikatnie powiedziane. Zastanawiam się czy ten wątek zamknąć, usunąć czy zostawić do obserwacji.
Aby nie usuwać przekonuje mnie jedynie fakt, iż jest on założony na POGADUCHACH. Odnoście Gander: panie w przedszkolu w Rybniku wdrożyły bez zgody rodziców program dot. gender i kazały chłopcom przebierać się za dziewczynki. Chłopcy nie chcieli ubierać "kiecek" bo wydało im się to dziwne, większość "uderzyła" w płacz, rodzice się dowiedzieli i wybuchła afera. I dobrze bo ja też nie chcę aby mój Staś w przyszłości był przymuszany do przebierania się za kobitę jak jest facetem w imię jakieś durnej ideologii. Sama uważam, że z jednej strony to temat zastępczy a z drugiej strony nie popieram wybierania sobie płci itp. głupot. Tak, jestem wielbłądem i nie wstydzę się tego. Dziękuję za uwagę, idę spać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też dziękuję ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny do wszystkiego trzeba podejść z dystansem, od kilku lat mieszkam w Irlandii gdzie chłopcy są ubierani w przedszkolu w sukienki i nie zauważyłam żeby któryś z tych młodych kawalerów miał problem z identyfikacja własnej płci. Jest to część zabawy dziewczynki wbijają gwożdzie, a chłopcy nosza kiecki. Nie widzę w tym nic strasznego, To my rodzice wskazujemy naszym dzieciom właściwą drogę. Zupełne rozdmuchanie tematu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani, więcej optymizmu. W tym roku są wybory różnej maści i wiele panów i pań o poglądach " żadnych" postanowiło wyjść z niebytu i zabłysnąć. W końcu kaska czeka.
Polacy, naród mądry. I ani gender ani meczety na każdym rogu u nas nie zaistnieją. Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|