10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodziutki i do tego w moim ulubionym kolorze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tadam ![]() Moje pierwsze poważne zamówienie, na "szyjogrzeje" (jak mi się ta nazwa spodobała) Nawet nie wiem kiedy mi się zrobiły ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetnie! a ten różowy to jest najpiękniejszy! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne są! wszystkie Mi się bardzo podobają ale najbardziej ta różowa, jest bardzo urokliwa:_.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki dziewczyny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczniusie
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też za różowym!! ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.