10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Stara Gwardia
![]() |
|
To prawda, haft tymi nićmi potrafi wytrenować cierpliwość do maksimum ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niezła jesteś, że taki bieżnik wyhaftowałaś ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hafty piękne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem pod wrażeniem. Super to wygląda, nawet sobie nie chcę wyobrażać, ile czasu zajmuje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Mnie akurat taka dłubanina odpręża i uspokaja, chociaż w życiu jestem trochę choleryczką... Dziwnie ale tak to u mnie działa... Nikt nie powiedział, że jestem normalna ![]() A to kominek mojej młodszej pociechy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o taki kominek to sama bym nosiła, o ile by mi przez głowę przelazł! piękna robota ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jesteś tak samo normalna jak większość z nas tutaj ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
LaGre, pewnie przelazłby bez problemu ![]() ![]() A z tą normalnością, to wiecie, co mówią, nie ma ludzi normalnych, są tylko źle zdiagnozowani ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Obczytałam sobie Twój wątek i bluzka w grochy powaliła mnie na kolana
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A dziękuję bardzo ![]() ________________________________________________________
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.