11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ach te dzieci, co by zrobiły bez takiej zdolnej mamy. Zazdroszczę Ci energii, mnie niestety z lekka dopadła jesienna depresja. Fajne szyjesz, a jeszcze fajniej wymyślasz kreacje dla swoich córeczek,
pozdrawiam, Kasia ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to jeszcze jedna spódniczka...powstałą z resztek - dosłownie, co choć odrobinę bardziej dociekliwy obserwator zauważy od razu.Zdjęcie nie oddaje uroku,miękkości i cudownego nasycenia koloru ale światło było już słabiutkie a flesz zeżarłby kolor do reszty --- Ostatnio edytowane 2011-10-06 19:37:56 przez kaarolink_a --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetnie ci idzie szycie dziewczynki na pewno zadowolone zdolna z ciebie mamuśka,fajne rzeczy szyjesz
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
te gatki z serduszkami są cudne ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj fakt, dzieciaki rosną jak na drożdżach, świetne są te gatki z sercami, no i zazdroszczę energii i pomysłów (dla małych dzieci cudownie się szyje). ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Getry z sercami mnie rozbroiły ![]() ![]() Widzę, że co uszytek to postęp. Tak trzymaj, szyjesz coraz lepiej! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Serce rośnie dziewczyny ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Karolinko spódniczkę słodziuchną uszyłaś!!!Na czasie i krój i kolorek!!!Kurcze jak Ci zazdroszczę córeczki....ja mam synusia też bardzo dużo dla niego szyję bo on to lubi, ciuszki od mamy.Mam 3 chrześniaczki w różnym wieku też zawsze coś staram się im szyć(najwięcej szyłam dla tej najstarszej tak się cieszyłam że szyję dla dziecka nieopisana to radość dla mnie była chwaliłam się gdzie się dało miałam póżniej wiele zamówień i tak obszywałam małe księżniczki....szczególnie na imprezy.Więc jeszcze trochę to i Ty będziesz zbierała zamówienia.W jakim wieku są Twoje dziewczynki???Buziaki dla Was!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Karolinko Michałek to już mi nawet maszynę zabiera a ma 6 lat.Przeczytaj moje wcześniejsze wpisy zobaczysz jaki z niego pomocnik.a dziewczynki masz świetne!!!
|
11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.