Stara Gwardia
![]() |
|
No to postanowiłam coś pokazać....przyznaję że z drżącym sercem bo większość z was prezentuje takie profesjonalne prace...
no to nic bez zbędnego gadania na pierwszy ogień ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Powiem ci, że uszycie kapci to wcale nie taka znowu łatwizna!
I spódniczka śliczna! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgadzam się z Anią, uszycie kapci wcale nie jest proste, a kapciuszki wyszły śliczne,skąd wziełaś wykrój na nie?.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
szczerze?? Sama zrobiłam, metodą prób i blędów - wielu błędów. Kapciochy prułam ze 30 razy no i miały jeszcze mieć naszyte czerwone serduszka do góry ale jak tylko skończyłam szyć Zośka mi je wyrwałaz rąk i 3dni bez przerwy nosiła ![]() ale widziałam gdzieś wykroje kapciochów i mogę poszukać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetnie ci wyszły kapcie spódniczka też śliczna najważniejsze że córcia zadowolona
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Pierwsze koty za płoty
![]() Super początki!!! |
|
Administrator
![]() |
|
Po pierwsze Karolinko dlaczego na spódniczkę córki wzięłaś materiał z mojej letniej sukienki ![]() ![]() A kapciuszki śliczne i jak dziewczyny piszą - to nie taka prosta sprawa! Rozkręcasz się, czekamy na więcej :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kochana, masz potężny dystans do siebie
![]() ![]() ![]() jak się zaczyna, to często nie wychodzi tak, jak byśmy chcieli... jakie mi się ciężkie słowa nasuwały, gdy szyłam pierwsze pary porciąt... szyłam, prułam, dobrze, że dzieci spały bo by się nauczyły złego słownictwa ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bombeczka pierwsza klasa i kapcioszki cudne. Jak na początek to wcale nie jest tak mało. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() P.S. Spódniczka jest sztruksowa, może tylko wzór ten sam ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.