11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
takie ladne rzeczy tworzysz i jeszcze narzekasz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Mnie też się wszystko podobało. Króliki to szczególna sprawa, bo sama niedawno uszyłam lalkę.
Spódniczka również była śliczna i mam sztruks, więc uszyję taką samą mojej Zuzi. Ten sztruksik jest taki delikatny i miękki, że będzie super spódniczka. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo wam wszystkim dziękuję ![]() ![]() Pokaże wam dziś moją wczorajszą produkcję.....na Zośce wygląda naprawdę ładnie, aż pękam cała z dumy A na pierwszym zdjęciu worek na buty dla mojego chrześniaka przedszkolaka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A no i dziś zabieram się za spodnie i spódniczkę...trzymajcie kciuki ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Karolinko trzymam kciuki!!!!Sukienka i woreczek piękne i z serca od kochanej mamy i cioci!!!Cieszę się razem z Tobą!A Zosieńka ma sukienkę z takiego samego materiału jak ciocia Trinny chodzi o ten na dole sukienki!szyłam sobie kiedyś na targi ślubne jakieś 3 lata temu.....też byłam dumna z tej sukienki!Buziole!
|
|
Administrator
![]() |
|
Także trzymam kciuki!! Będzie dobrze ![]() Worek dla Tobiasza uroczy ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna sukienusia dla slicznej dziewusi. Pieknie ją uszyłaś ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Szyjesz jak błyskawica oczywiście świetne rzeczy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na młodszej córci spódniczka uszyta dziś z resztek dla Zośki. A na Zośce sztruksy szyte z myślą o jesiennych zabawach, oprócz tego różowe getry i czarne już od razu sprawdzone na górze piachu zanim zdążyłam obszyć serducha ....i od razu wrażliwych przepraszam za fryzury i zasmarkane noski ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chciałabym wam jeszcze raz serdecznie podziękować....nie będę już marudzić że mi nie idzie ![]() ________________________________________________________
|
11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.