11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna...modelka w ślicznej sukience. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna dziewczynka, sukienka też oczywiście bardzo ładna, i te kolory idealnie podkreślają urodę córci.
![]() Ja też lubię szyć dla swoich dziewczyn, ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeee cudna ta Twoja Zośka
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rewelacyjne są te Twoje dziewczyny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję wam bardzo za wszystkie ciepłe słowa ![]() co do sukienki to kieszonki są różnej wielkości, chyba nierówno podłożyłam bo skroiłam 2 identyczne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na blogu jest więcej zdjęć i dziewczynki i sukienka przesliczne. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Potwierdzam na blogu troszkę wiecej, zapraszam serdecznie bo stawiam dopiero pierwsze kroki w blogowaniu. A dziś fartuszek który uszyłam dla Zosi gdy rok temu szła do przedszkola.Niestety obecnie nie chodzi bo przeprowadziliśmy się, no i ja z nią jestem, ale bardzo brakuje jej dzieciaków ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ladny fartuszek, a corcia urocza ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O jej jak ja dawno nie byłam na Twoim wątku, jakie słodkie zajączki a ile ciuszków naszyłaś, szok !!! Super ubranka i mała modelka słodko się prezentuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.