11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Administrator
![]() |
|
No oczywiście że możesz się bezpośrednio zwracać ![]()
Ooo powiem Ci, że jeszcze nie wszywałam zamka do kieszonki w torebce. Pewnie dlatego, że bardzo mało torebek szyję ![]() ![]() A fartuszek jaki słodki ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-28 07:46:48 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajny fartuszek. Trochę się zdziwiłam, że dzieci jeszcze je noszą... Torebka zresztą też ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Troszkę ostatnich wypocin. Strasznie intensywne miesiące za mną i zaniedbałam trochę szycie,forum i bloga ale postanowienie noworoczne mam by się poprawić ![]() Dziś tylko skromna część moich zainteresowań. Pozwoliłam sobie tu wkleić aniołki z masy solnej, mam nadzieję że to nie problem.Takie właśnie lepię wieczorami i posylam w świat...jeśli ktoś chciałby takiego przygarnąć zapraszam ![]() ![]() Na deser wisienka na torcie, króliś cały w jeansie zrobiony na zamówienie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajne, a pudełko te duże to jest obszyte tekturowe ?? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pomysłowe z tym obszywaniem pudełek!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super ![]() sama miałam na nie ochotę ale nie mam pojęcia jak to się robi i kupiłam koszyczki wiklinowe ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne rzeczy!
|
|
Administrator
![]() |
|
Świetne prace! A królik ma taki duuuuży nosio ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa.
Anistach ja naoglądałam się świetnych pudełek na necie ale oczywiście jak przyszło co do czego zrobilam po swojemu bo chyba lubię mieć pod górkę.Najpierw przeszyłam boki i góre, później ścianki usztywniłam dociętym kartonem i spód doszyłam ręcznie ściegiem krytym. A do środka zrobilam kartonik oklejony pasującym materialem dla usztywnienia dołu. Z pewnością można łatwiej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Naprawdę super te pudełeczka a anioły boskie ![]() ________________________________________________________
|
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.