Stara Gwardia
![]() |
|
Z szyciem to tak jest. Namęczy się człowiek, napoprawia i nazmienia. Dopiero jakby robił to za drugim razem to wie sie już co i jak.
Ja nie jestem krawcową więć coś na ten temat wiem. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to krzesła 1sze Ikeowskie kupione za bezcen - pokrowiec troszkę luźny ale nie miałam rzepu więc trzeba troszkę wyobraźni...
drugie to krzesełko po mojej Zosi...niestety obicie było plastikowe i kompletnie zdążyło się podrzeć więc pomyślałam że dopasuję je do reszty krzeseł Zaznaczam że jestem baardzo początkująca i się uczę ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-13 10:24:48 przez kaarolink_a --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i fajnie,że próbujesz i że Ci wychodzi.
Praktyka czyni mistrza,nawet tutaj czytałam już o tym,że lata praktyki robią swoje. NatchnełaŚ mnie,uszyję pokrowce na moje krzesła z aksamitu,którego i tak nikt nie chce kupić a kanapkę mam brązową 'pluszową ' więc będzie ok. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Fajnie wyszły te pokrowce. Mozę trochę za luźne ale naprawdę jest OK ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Fajnie ci wyszły krzesła pomysłowa jesteś
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
raczej skąpa ![]() Generalnie top te pokrowce wcale nie są luźne tylko nie były jeszcze doszyte od spodu rzepy i nie było jak na krzesło naciągnąć, wstawię fotkę z rzepami jak tylko wszystkie doszyję jeszcze raz dziękuję za dobre słowa, dla kogoś kto dopiero raczkuje tak jak ja to prawdziwy miód na rany i zachęta ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
E, wcale nie widać, żeś początkująca ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aire ![]() znalazłam królisia który powędrował w zeszłym roku do 3miesięcznej Kasi i prezencik dla jej zmęczonej mamy ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pokrowce dobrze Ci wyszły!! Szycie elementów tapicerskich wcale nie jest łatwe!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Znowu coś ładnego! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.