Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję Wam serdecznie! Z pasją wyszukuję kolejne fajne wzory
![]() ![]() P.S. Ciekawe, czy ktoś zauważy, co schrzaniłam i dodam, że nie chodzi mi o sam proces szycia (o to nawet Was nie pytam, wolę chyba nie wiedzieć :jezyk_oko ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To może ja spróbuje
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rękawki - no nie najlepsze
![]() ![]() ![]() Chyba zdjęcia są za małe, żeby dojrzeć - pomyliłam kierunek materiału i przód mam zgodnie z brzegiem fabrycznym (serduszka są ułożone w górę i w dół), a tył wycięłam na odwrót... Serduszka są z tyłu bokiem! ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja oglądam na telefonie to to jest mniejsze niż myślisz
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W załączeniu spódnica z półkola i sukienka, która to bez Waszej pomocy by nie powstała, lub w najlepszym razie nie miałaby wykończenia dekoltu
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale pocieszam się, że tylko ten się nie myli, kto nie szyje!
ŚWIĘTA PRAWDA NITECZKO!Podziwiam Twoją determinację i upór ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak zaczynałam...jak Ty...i chyba o tochodzi...trzeba się rzucić na głęboką wodę.... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak trzymaj. Spróbuj uszyć spódnicę i sukienkę z tego samego wzoru i zobaczysz pójdzie szybciej - powodzenia.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mogę zapytać co to za materiał został użyty do tej torby?
![]() Usztywniałaś ją czymś dodatkowo czy sam materiał już załatwił sprawę? ![]() O ile dobrze widzę to z niego chyba też zrobiona jest ta spódnica w kontrafałdy ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dzięki!
![]() KotFilemon, tak, torba powstała właściwie tylko dlatego, że został mi kawalątek materiału ze spódnicy ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() Będę wiedziała czego szukać ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.