Stara Gwardia
![]() |
|
Halo Jaklucznik
![]() Ja jestem pewna ze czytalas, dlatego sie nie wypowiadalam ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ups! Przepraszam, nie zauważyłam.
Nieee, chyba wszystko jest w porządku. Wątek jest zablokowany, żeby go niepotrzebnie nie rozwijać, bo zawiera wszystkie potrzebne informacje. Instrukcje wysyła się do Susany, Administratorki Naszej Kochanej, na adres podany w tym zablokowanym wątku. Sus ze swojej poczty zamieszcza je na Forum. Nie jestem bardzo biegła w informatycznych sprawach, ale w ten sposób, postępując zgodnie z instrukcją, udostępniłam dwie instrukcje. Nie było żadnego problemu. Myślę więc, że skoro ja mogłam, to każdy da radę. ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-06-17 10:07:07 przez violina64 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Serdecznie dziękuję violina64, tak właśnie myślałam ale wolałam się upewnić. No to spróbuję przesłać, może mi się uda (bo jeśli mam być szczera to sprawniej idzie mi korzystanie z maszyny do szycia niż z tej całej nowoczesnej, ułatwiającej życie elektroniki)
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej, może już wiecie - a jeśli nie, to proszę przeczytajcie co piszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Byłam dzisiaj w lidlu i tam pełno maszyn do szycia
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tosial, może w tym samym lidlu widziałyśmy
![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-07-21 21:25:48 przez jakłucznik --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy udało się przesłać Susannie elektroniczną wersję instrukcji do Singer 2282 ? Z tego, co widzę, nadal nie ma instrukcji po polsku, a zapotrzebowanie na nią jest duże.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Violino, wysyłałam do Susany, ale nie wiem czy instrukcja dotarła. Moja współpraca z komputerem jest o wiele gorsza niż z maszyną do szycia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakłuczniku, jeśli chcesz instrukcję możesz dodać jako załącznik do komentarza korzystając z "Załaduj plik pdf", ta funkcja znajduje się pod "Dodaj obrazy". A potem Susanna - Administratorka założy dla tej instrukcji osobny temat w dziale Instrukcje.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fides, zastanawiałam się nad taką opcją, ale doszłam do wniosku że to byłoby wbrew zasadom. Wysłałam instrukcję do Susany na maila podanego w podforum "instrukcje obsługi" i na pewno niedługo będzie ona dostępna. Póki co - wszystkim potrzebującym wysyłam. A może dałoby się "łańcuszkiem"?
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.