22 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
|
|
Jeszcze coś takiego
|
|
Stara Gwardia
|
|
... i następne . Monotematyczna jestem, wiem. Wykończę paski i kwadraty których kiedyś nacięłam bez liku, mam nadzieję że to kiedyś nastąpi . Było jeszcze parę innych rzeczy - ale już poszły do ludzi.
|
|
Administrator
|
|
Wow ile nowych cudeniek! Te kuchenne przydasie mnie rozwaliły - cudowne, aż szkoda używać aby się nie zniszczyły.
No i patchworki... w ogóle to wczoraj oglądaliśmy film "Zanim się pojawiłeś" i tam główna bohaterka miała na łóżku takie cudne narzuty z patchworków ahhh aż miło było popatrzeć Niemniej Twoje są równie wspaniałe i pięknie uszyte ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Tak sobie odnowiłam szpulę. Służy jako stołeczek/taboret? dla najmłodszych wnuczek. I uszyłam sobie coś do kuchni. Zauważcie proszę że odważyłam się trochę "pofruwać". Jedna igła poszła na straty.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Podziwiam! Piękne te Twoje patchworki, bardzo przydatne i akurat takie, jakie powinnam sobie uszyć (m.in. łapki do garów...). Ja ostatnio (za długo to trwa) mam totalną niemoc twórczą i ogólny brak ogarnięcia. Niczego nie szyję, nie dziergam, nie tworzę ogólnie, tylko patrzę i podziwiam prace innych. To mnie dodatkowo dołuje. Jak już zrobię obrót o 180 stopni, albo chociaż o 90, to będę korzystać z Twoich zdjęć, podpatrywać i szukać inspiracji.
Jeszcze raz gratuluję prac! Ps. Koszula dla męża: |
|
Stara Gwardia
|
|
Cudne rzeczy, ja tez mam tego "wirusa", co Violina i tez tylko podziwiam
--- Ostatnio edytowane 2020-01-19 14:44:02 przez Marianka50 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję Wam Dziewczyny, cieszę się że moje uszytki być może do czegoś Was zainspirują. Ja chyba złapałam innego "wirusa", muszę - po prostu muszę coś szyć dla polepszenia nastroju. No bo co mam robić? Działka na razie "śpi", telewizję oglądam raz na tzw.ruski rok, w czytaniu książek też trzeba czasem zrobić przerwę. No to szyję i dobrze mi z tym .Violino, koszula nie dla Męża - On już w Niebieskich Sferach się obraca (święcie w to wierzę). Koszulę uszyłam dla najlepszego na świecie kolegi - byliśmy w tej samej klasie w szkole podstawowej. Został sam, podobnie jak ja - i tak sobie wzajemnie w różny sposób pomagamy. A teraz proszę - poradźcie mi jak wykończyć to cudo. Planuję wpisać w koło, co o tym sądzicie?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczności, jeśli to ma służyć jako 'nakrycie' stołu to zostawiłabym ten kształt. Koło mogłoby przytłoczyć całość, ale to tylko moje zdanie. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Administrator
|
|
O maaaamoooooooooooooooo ale praca! Pełen podziw i szacun - jak zwykle nie ogarniam ale naprawdę wiem ile to pracy kosztowało.
Stara Gwardia
|
|
Żadnego wpisywania w koło , zostawić jako wielokąt.
Może dookoła tylko jedną linię takich samych małych w jednolitym ciemniejszym/kontrastowym kolorze (?) Ewentualnie w te trójkątne wycięcia wszyć coś w ciemniejszym kolorze tak aby utworzyć efekt "że niby coś leży pod spodem". --- Ostatnio edytowane 2020-02-02 19:06:03 przez Benedek --- ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
22 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.