Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Na śląsku mówi się, że na "oko chłop w szpitalu umarł" ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna, na "moim" Śląsku - czyli Dolnym - też się tak mówi
![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie żałuję że teraz się zdecydowałam - ponoć lepiej późno niż wcale ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale chalki piekne, mniam, zjadlabym
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja jestem na etapie planowania odchudzania i już wiem, ze będę musiał odstawić częściowo chleb, zwłaszcza ten jasny. Początkowo postaram się go zamienić tylko na pełnoziarniste pieczywo, a potem może nawet oduczę się go jeść. Planuję również zainwestować w jakiś suplement diety, żeby trochę wspomóc się podczas treningów. Myślałem o Berratorze, bo polecił mi go znajomy i ostatnio szukając o nim informacji trafiłem na historie osób, które go przetestowały http://forum-kulturystyka.pl/topic/116849-czy-spalacz-berrator-to-%C5%9Bciema-wasze-opinie/
Nie wiem, czy ktoś z was o nim słyszał, ale jeśli tak to z chęcią czekam na opinie, albo jakieś rady dla mnie. --- Ostatnio edytowane 2018-01-23 09:54:56 przez fitBronislaw --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i chleb na zakwasie, według przepisu z www.zajadam.pl niestety niezbyt udany, chociaż smakowo może być
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łuczniku chałki pewno były i tak pyszne mimo że nie zaplecione tak jak chciałaś
![]() ![]() ![]() czy ten wpis fitBronisław nie jest przypadkiem reklamą ![]() A, a u nas się mówi "że na łoko to starka umarli" ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tosial, też mam wrażenie że fitBronisław spamuje. Może odezwie się nasz forumowy pogromca spamerów? Wcześniej pisałam że obdarowałam bułkami rodzinkę - oczywiście dostałam pochwałę
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja siostra jest mistrzynią w pieczeniu chleba, ma do tego specjalny kamień. Ja piekłam w foremkach silikonowych, chleb wyjmuje się łatwo, nie przywiera ale trochę był "nieforemny".
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale pyszny chleb
![]() ![]() ![]() Łuczniku a przepis był jakiś ? ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.