55 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
2013-01-29 20:06:11 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Mam pytanie, czesto widze linki do sklepu tkaniny.net, ale czy ktos z Was rzeczywiscie robil zakupy w tym sklepie i moglby go polecic lub nie? ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Świeżynek
![]() |
2013-01-29 20:14:42 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
nie wiem dlaczego wszyscy polecaja te strone na ktorej jest drogo jak jasna cholera
pozdr |
|
Stara Gwardia
![]() |
2013-01-29 20:47:45 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Drogo jest pojeciem wzglednym, ja pytam o sklep i jego rzetelnosc, o nie prosze o komentarz na temat cen, ktore znam. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stały Bywalec
![]() |
2013-02-04 11:06:36 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ja kupuję na Kochowskiego przy placu Wilsona, jest też sklep na Jana Pawła przy ogrodowej ale jakoś nie mam okazji żeby ta się wybrać ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2013-02-04 12:18:33 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Czy pisząc "Kochowskiego" masz na myśli ELKĘ z adresem ul. Krasińskiego 25?
http://www.tkaniny-elka.pl/kontakt/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
2013-02-04 12:37:56 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
sa tez sklepy na rogu pulawskiej i madalinskiego, malczewskiego.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2013-02-24 15:42:42 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Ja nie polecam Textilmaru jak i Amstii (nie wiem, czy to jedna firma, ale ich tkaniny to jedno i to samo) materiały b. niskiej jakości,
![]() ![]() Dużo kupowałam w ABCTextylia, choć mają czasem ciekawe materiały, niestety też się 3 razy nacięłam - zdjęcia, opisy nie oddawały rzeczywistości- raz kolor był przekłamany i na zdjęciach wyglądał pięknie, a w realu... ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-02-24 15:43:39 przez moonikat --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
2013-02-25 09:13:08 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
To skad oni maja tyle pozytywnych koemntarzy jak badiewie takei sprzedaja, ja takei sprawy od razu reklamuje a jak to nie pomaga to prze uokik zalatwiam i zawsze jestem do przodu.Nie ma co dawac sie naciagac i oszukiwac za takie pieniadze.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2013-02-25 12:32:55 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Bo nie mają konkurencji
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2013-02-25 12:36:24 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ostatnio robilam rekonesans i jest duzo sprzedawcow tkanin, ale tych rzetelnych rzeczywiscie malo.A ja nie mam zaufania do kupowania tkanin na allegro, za duzo sie naczytalam przebojow chyba, a szkoda mi tracici najpierw kasy a potem nerwow na klotnie ze sprzedawca, ktory nie wiem co sprzedaje.
|
55 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.