55 stron: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »
Świeżynek
![]() |
2015-07-10 12:57:13 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Mnie zniechęca brak podanego składu przy większości tkanin, o każdą trzeba pytać osobno mailowo i można się wówczas zdziwić, że coś opisane jako "wełna" nie ma jej w swoim składzie nawet w jednym procencie...
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
2015-07-10 13:07:47 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Oj, dziewczyniska, nie wadźta się! ![]() Nasza koleżanka Flower nacięła się kilka razy na swoją własną prostoduszność i ufność w ludzi. Dlatego jest teraz więcej, niż ostrożna. A jest bardzo sympatyczną dziewuszką, wcale nie chowającą za plecami scyzoryka. Jeżeli twierdzi, że coś jest "nie halo" z tym dostawcą - w dużej mierze polegam na jej opinii. Kiedy raz się narobi kichy w handlu - trzeba wielu lat, żeby to odrobić... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
2015-07-12 11:45:03 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
obserwuje te firemke od lat po tym jak pan wlasciciel przez telefon czarowal jakie to ma niskie ceny a przy zakupie byle 2x wieksze,pan sie plątal , motal, jak slysze o tym halinowie to po prostu ostrzegam innych, zreszta to nie tylko moje zdanie, wiec co tu tlumaczyc, szuka naiwnych i na wielu forach spamuje zakladajac coraz to nowe nicki, myslac ze sie trafi ktos.Spamowac tez trzeba umiec- taka prawda.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2015-07-14 13:17:09 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Ekhm... nie pisze w tym temacie by sie klocic, ale chcialam tylko wtracic, ze osobiscie dosc czesto zamiawiam tkaniny z zagranicy,gdyz sama miejszkam za granica i takie linki moga mi sie przydac ![]() ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Stara Gwardia
![]() |
2015-09-16 10:13:09 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Trochę pospamuję.
Drugi kontakt z firmą P.H. PASMATEX-BIS S.C. z Częstochowy i pełne zadowolenie. Cztery szpule nici (poprzednio też nici) Ariadna Tytan 60e po 1000 mb - razem z wysyłką 39,12 (płatne przy odbiorze). Bardzo szybka dostawa. ------------------------------------------------------------------------------------- A druga do polecenia to ETS daszki do czapek z Zduńskiej Woli. http://www.daszkidoczapek.pl/ Szybko , sprawnie i na temat ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-09-17 16:56:33 przez Benedek --- ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
2015-10-04 00:46:15 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Witam,
Mam pytanie odnośnie do jedwabiu mikado. 1. czy jego skład/gramatura są zawsze takie same? ... widząc go na żywo miałam wrażenie trochę innej faktury niż na stronie internetowej http://www.tesma-tkaniny.pl/Jedwab-mikado-3216 2. gdzie można kupić go w Warszawie lub okolicach ? 3. czy ktoś może polecić sklep internetowy, który sprzedaje oryginalny produkt ? --- Ostatnio edytowane 2015-10-04 00:46:37 przez papia --- --- Ostatnio edytowane 2015-10-04 00:47:10 przez papia --- |
|
Świeżynek
![]() |
2015-11-30 15:56:43 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Witam wszystkich,
Mam problem ze znalezieniem sznurka, który przetarł mi się w płaszczu. Szukałem w pasmateriach, ale niestety nic podobnego nie udało mi się znaleźć. Zależy mi żeby sznurek był sztywny(ten jest chyba lniany)i nie zwisał jak to ma miejsce w przypadku bawełnianych sznurków. Mieszkam w Warszawie, więc jakby ktoś mógł mi polecić jakiś sklep to byłbym wdzięczny ewentualnie coś co mogę zamówić przez internet. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam jestem tu Nowa, jeszcze nie wiem co i jak Ale szukam ścinek materialow w większych kawalkach od 25cm tworzę maskotki drobne ozdoby na darowizny i licytacje dla domow dziecka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2016-01-09 22:25:41 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ja ma regularnie roznego rodzaju kawalki/scinki, /nawet ubrania/ ktore oddaje za symboliczne kwoty, do wlasnie roznego rodzaju rekodziela mniejszego, dla szycia zabawek, ubranek dla lelek itd.Jesli komus sie przyda to prosze o wiadomosc na priv.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
2016-01-09 22:40:54 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Moja ogólna uwaga w kwestii zakupu materiałów w e-sklepach- zniesmacza mnie praktyka, która stosują niektóre sklepy, że cenę materiału podają za 1 szt.
A 1 szt.u nich to pół metra bieżącego.. Mówię o normalnych materiałach a nie panelach czy jakichś specjalnych kawałkach.. Już przyswoiłam, że cena może być za tzw. tłustą ćwiartkę (jam nie paczłorkowa) i to rozumiem, bo z jakiejś tradycji rozmiaru tych skrawków to wynika.. Jednak niepodawanie ceny za 1 metr normalnych materiałów marketingowo chyba słabo działa, a i praktycznie też nie za bardzo- przecież zakupy w takich sklepach robią osoby, które umieją liczyć nie tylko tkaniny, ale i pieniądze. Domyślam się, że robią to po to, żeby sprzedawać wielokrotność 0.5 metra, nie bawiąc się w dokładność co 10 cm.. Jednakże zawsze, kiedy taki przypadek widzę, podejrzewam inną intencję ![]() Chyba, że ktoś podaje cenę tej swojej 1 szt. oraz informacyjnie cenę za 1 metr bieżący- chyba tylko raz spotkałam się z taką rzetelnością. tutu ________________________________________________________
tutu |
55 stron: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.