Stara Gwardia
|
|
Mrufko, super pomysł na sukienkę z materiału Manuskrypta
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ha ha ha, to lepiej Wy mi ją uszyjcie, bo chyba mnie przeceniacie. W życiu nie zdołam uszyć takiej sukienki. Toż przecież czarna magia. Jedną falbankę umiem uszyć, ale więcej już nie. To wyższa szkoła jazdy, a ja chyba pozostanę na etapie raczkowania.
|
|
Administrator
|
|
Aaa kojarzę tę sukienkę! Miałam fazę żeby ją uszyć. Tylko mnie ten dekolt troszkę przeraża tz. brak biustu u mnie i duży dekolt w sukience zmniejszyć zawsze można no nie W każdym razie jest w katalogu "do uszycia".
A ja myślałam o jeszcze innej, z tegorocznych wydań Burdy Manu co Ty piszesz! Przecież to prosta sukienka! Szyjesz dużo bardziej skomplikowane kroje!! Patrz: 1. Przód i tył bez jakiś zaszewek i cięć. To tylko 2 części. 2. Potem masz 3 falbany czyli 3 paski materiału, co jeden to dłuższy. 3. Wszywasz troczki w pasie i na ramionach 4. Dekolt możesz obszyć lamówką I co w tym skomplikowanego?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Uszyłam z tego materiału sukienkę z najnowszej czerwcowej Burdy. Ale idzie do spalenia, bo nie mogę na nią patrzeć. No ten materiał w ogóle mi nie pasuje. Zgadnijcie, co powiedzieli u mnie w domu, kiedy zobaczyli tę sukienkę? Podpowiem tylko, że to chyba już standardowy tekst
--- Ostatnio edytowane 2011-06-05 13:45:01 przez Manuskrypt1 --- |
|
Administrator
|
|
Który model? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Stara Gwardia
|
|
Model 102, dzisiaj mamy zrobić zdjęcia, to może ją pokażę. Ale uprzedzam, ze to tragedia wielka, dramat w trzech aktach I ciekawa jestem czy odgadniecie ten standardowy tekst mojej rodziny?
|
|
Pogromca spamerów
|
|
O BOŻE !!!
HEHE --- Ostatnio edytowane 2011-06-05 14:42:03 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
A damskiego fasonu nie było?
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
|
|
Eee no 102 to fajny model! I taki hmm - fajny dla kobiet w ciąży No i prosty.
czeremcho znowu leże, zabijasz hasłami ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Zrobiłyśmy zdjęcia, to wstawiam.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.