Stara Gwardia
|
|
Dzięwczęta? I chłopcy? mam problem. Uszyłam bluzkę. Materiał przeleżał u mnie chyba z półtora roku. Nie wiedziałam, co z niego uszyć, bonie bardzo mi się podobał, a jeszcze moja rodzina zaczęła, że on taki lumpeksowy i jeszcze starodawny. Dla starszych pań. No ale w końcu powiedziałam sobie, trudno, moze i taki jest, ale szkoda go wyrzucać. No i uszyłam taką bluzkę, ale nie wiem, czy będę w niej chodzić. W Dianie na modelce ta bluzka wygląda zachwycająco, a u mnie tak jakoś zepsuła się. Chyba faktycznie ten materiał skończy pociety na miał. Mam w planie uszyć taką samą bluzkę, ale z innego materiału. A co wy o nim myślicie?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Manuskrypt, ten materiał jest super i ta bluzka na Tobie jest super!!!!!!
Naprawdę ciekawy fason, z tylu fajnie wyglada i ramiona tez. Zauwazyłam, że w tym sezonie na zagranicznych blogach jest masa koszul z takimi dziurami na ramionach. Nie tnij tej bluzki, błagam Cie, tylko ją noś! A jak rodzina bedzie marudzić, to do mnie ich skieruj. Juz ja ich przekonam, że nie mają racji! ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Jak dla mnie materiał jest jak najbardziej OK, "dziury" na rękawach to hit sezonu więc jesteś moja droga na czasie Jedyne co to bym trochę po boczkach bluzkę zmniejszyła coby fajną figurę pokazać :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
bluzka fajna dziury jak najbardziej modne. A amteriał?? Kurcze nie wiem czy modny czy niemodny. Mi się zwylke wzory nie bardzo podobają bo się źle czuje w większosci. Kupiłam sobie na sikienke taki w kwiato-motyle mam nadzieje że się do niego przyzwyczaje.
Wydaje mi sie jednak że wyglądasz w pożądku, raczej nie wsiowo, a w sklepach teraz jest pełni ubrań we wzorki, więc chyba na czasie w miarę --- Ostatnio edytowane 2011-05-18 17:46:47 przez Juli --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ta tkanina kojarzy mi się z latami 90. Ale żeby zaraz starodawna? lumpeksowa? babciowata? Bez przesady. Czasem kontekst zmienia wszystko.
Manuskrypt, z góry przepraszam, jeśli Cię urażę, ale muszę zadać to pytanie. Czemu ciągle szyjesz sobie ZA DUŻE ciuchy? ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
|
|
ja dałabym węższą i inną lamówkę lub zrobiła ją z tej samej tkaniny co bluzka ale ogólnie jest ok ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajna jest ta bluzka Manu.
Nie narzekaj tylko nos ją i juz! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jak ja Ci dam dla starszych pań to... no mnie się podobaA z której Diany? Bardzo ciekawy fason ,noś ją bo jak materiał lekki to na letni chłodniejsze dni jak znalazł
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bo nie ma Jej kto dobrze pomierzyć --- Ostatnio edytowane 2011-05-18 22:41:22 przez NIGHT FOX --- ________________________________________________________
NIGHT FOX - NEVER STOP DESIGNING !!!
http://nightfox.pl FaceBook: https://www.facebook.com/pages/Night-Fox/249430335071236 |
|
Stara Gwardia
|
|
Co ty chcesz od tej bluzki ciekawy fason fajny materiał,mogłaby by być trochę bardziej dopasowana ale jak czujesz się w niej dobrze to noś ją i broń boże nie wywalaj
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.