14 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
Kolejna kopertówka do kolekcji. Tym razem towarzyszą im moje ukochane szpilki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kopertówka pierwsza klasa, powiedz czy usztywniałaś ją czymś w środku?
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Użyłam zwykłego kartonu, w tym przypadku opakowanie po pizzy nie zawiodło hi hi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No brawo! do głowy by mi nie przyszło, żeby tak zrobić. Jakiś czas temu też uszyłam sobie kopertówkę, ale jej nie lubie bo mi się wygina ponieważ nie wiedziałam czym ją usztywnić.
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Nic innego pod ręką nie miałam. Wcześniej jak szyłam inną kopertówkę to do usztywnienia użyłam takiego plastykowego dna co nieraz dodają do toreb ekologicznych na zakupy. Chyba wiadomo o co chodzi. Jednak karton sprawdza się o wiele lepiej. Gorzej tylko z praniem takiej torebki a raczej z jej brakiem. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Ślicznie wyszła Ci ta kopertówka
![]() Kolorek fajny. Pozdrawiam ![]() -------------------------------- ![]() http://made-it-kate.blogspot.com/ ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kamizelka super!! Ona miała taki "wzór" czy polałaś ją wybielaczem??
Kopertówka ma świetny kształt tylko pytanie czy podszewka ma wychodzić poza krawędź? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Na kamizelkę wylałam wybielacz żeby powstał efekt wylanej farby. A co do kopertówki to masz rację, podszewka wychodzi poza krawędź.Jednak do perfekcji mi dużo brakuję, następnym razem wyjdzie mi może idealnie. Ogólnie i tak jestem z niej zadowolona bo w końcu zrobiłam ją sama ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
I to najważniejsze ale od początku pracuj nad starannością - efekt będzie jeszcze lepszy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Moje pierwsze uszyte spodenki ![]() ________________________________________________________
|
14 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.