14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna!!!!Isabell musisz wyglądac w niej ekstra ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chetnie ocenie i pozachwycam sie na modelce ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Zrobiłam kilka zdjęć tej bluzki na mnie ale nie nadają się do publikacji ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Nie będzie zdjęć powyżej bluzki na mnie, jednak wynagradzam to tą bluzeczką przerobioną z męskiej koszuli.
Fotka ze mną niestety nie wyraźna - przepraszam. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna bluzka, uniwersalna. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna i jeszcze można ją założyć,jeszcze trwa lato. ![]() Ale ja już myślę o jesiennych ubrankach,zmarzlak jestem i szyję kolejne spodnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładnie wyszła
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szczerze podziwiam, nie znoszę przeróbek wolę rozłożyć i kroić nowy kawałek materiału. ________________________________________________________
|
14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.