14 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Administrator
![]() |
|
Fajowe ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pogoda nas nie rozpieszcza ale musi wrócić słońce bo musisz zaprezentować ten fajny strój. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jestem pewna, że w tym kostiumie wyglądasz świetnie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Strój kąpielowy, nieźle ! Czasem nie mam odwagi zabrać się za niektóre rzeczy ale może lepiej warto rzucać się na głęboką wodę, z tym że do takiego stroju to trzeba mieć nienaganną sylwetkę, ja nie mogłabym sobie pozwolić na taki ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Po długiej przerwie nie dodawania spowodowanej brakiem weny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna przeróbka bardzo mi się podoba
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
"Brutalnie ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna,podoba mi się.
Samodzielnie instalowałaś te ozdoby? ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Tak ćwieki sama dodawałam. Pobawiłam się też trochę wybielaczem żeby powstał efekt wylanej farby na jeansie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cool! ________________________________________________________
|
14 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.