14 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna ta ostatnia sukienka, od dawna myślę o takiej na plażę
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mniam mniam te Twoje sukieneczki!
Gdybys tylko jeszcze przed zrobieniem zdjęcia je na siebie załozyła...to juz całkiem pieknie by wyglądały. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Skoro na płasko wyglądają świetnie, to jak wygladają na modelu???? ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka fajna,ale KLAPUSZKI urocze
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sukienki wydają się fajne, ale ja również chciałabym zobaczyć je na modelce czy manekinie, bo wtedy widać wszystkie atuty, widać jak się układa na bryle jaką jest przecież nasze ludzkie ciało ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Isabello, śliczne Twoje sukieneczki, mnie bardzo podoba się ta niebieska, kapitalna na lato dla młodej dziewczyny. Ładnie szyjesz, prosimy o więcej prezentacji.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Isabell idziesz jak burza aż Ci zazdroszczę,że możesz tyle czasu poświęcić swojemu hobby ![]() Kolejne fajowe rzeczy prezentujesz... piękne... ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Wybaczcie że nie pokazuję swoich rzeczy na modelce jednak nie znam nikogo kto był by chętny a osobiście nie mam na tyle odwagi. Może kiedyś uda mi się i zaprezentuje wszystkie prace jednocześnie.
Koro - mam mnóstwo czasu na szycie tylko dlatego że aktualnie nie pracuję. A dzisiaj tak skromnie, strój kąpielowy uszyty z resztek materiału który został mi po poprzedniej sukience. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie śliczne bikini! Takie piękne pastelowe kolory, żeby tylko jeszcze mozna je było załozyc w tym roku. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ładniutkie
![]() |
14 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.