14 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zwyczajna-niezwyczajna!!!TWOJA!!!Dobra robota!Mała podpowiedz stębnówki które są widoczne po prawej stronie koniecznie muszą być przeszyte w tym samym kolorze co materiał u Ciebie są chyba jaśniejsze i to widać.To taka mała podpowiedz żeby było idealnie-jest nieżle!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Kochana wszystko jest w jednym kolorze. Może aparat złapał źle i dlatego są inne kolory choć ja przyznam że tego nie widzę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochana wszystko jest w jednym kolorze. Może aparat złapał źle i dlatego są inne kolory choć ja przyznam że tego nie widzę.
chyba nie kumam o jakich stębnówkach mówicie. byłam na blogu, spódniczkę z białymi stębnówkami widziałam a tu podobno są one w jednym kolorze tylko aparat "źle łapie". no nie wiem kto tu kogo w balona robi. |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Zwracam honor Trinny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
uff, a ja myślałam że już za duzo wina wypiłam w sobotni wieczór i mi się w oczach mieni.
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Nic specjalnego, ale ostatnio wraca mi mania szycia spódnic. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie ma to jak własnoręcznie uszyte spódniczki,muszę wziąć z ciebie przykład bo w mojej szafie spódnic niewiele
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma to ... racja i jakie spódniczki!!!! ![]() Wiązanie ekstra a na blogu kokarda kokardą ale fason spódniczki jaki super.... Brawo Isabello ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A ja się nie zgodzę, że coś musi być tak czy tak. 2 plus 2 musi równać się 4, a i to nie zawsze, jak mawiają bardziej obeznani z matematyką. ![]() Jeśli chodzi o estetykę, to lepsza biała stębnówka na liliowym materiale niż dwa różne odcienie liliowego zebrane "do kupy". Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Najbardziej podoba mi się liliowa z paskiem. Jest w niej coś naprawdę fajnego - niby prosta, ale bardzo interesująca --- Ostatnio edytowane 2011-07-02 05:44:20 przez cantara --- ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
14 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.