Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kochana IDEALNEJ figury nie mam, chyba się starzeję i zaczynam przybierać tu i ówdzie ![]() A takie bluzki najlepiej leżą na Paniach z większym biustem i zaokrąglanych ramionach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Urocza ta bluzeczka, swietnie w niej wygladasz ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Teraz czas na sukienkę tubę ![]() Przerobiłam ją z trzech starych bluzek. I jak? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej, jak fajna! I pomysłowa, bo można do niej wykorzystać ubrania, których juz sie nie nosi. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SUPCIO!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Super! Świetny fason, pasy modne, i dodatki idealnie dopasowane :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Bluzka jest przerobiona z bardzo dużej bluzki którą wygrzebałam u babci. Zwęziłam, zmieniłam rękawy oraz wymieniłam guziki. Spódnica przerobiona ze spodni ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Widzę że lubisz przeróbki świetnie ci to wychodzi
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
z klasą ![]() ![]() ________________________________________________________