14 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
no no niezły "tuning"
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Tym razem nie jest to przeróbka. Sukienkę uszyłam od podstaw. Pierwszy raz zmagałam się z falbanami. Materiał użyty do sukienki wg mnie nie nadaje się na szycie odzieży jednak nie posiadam materiałów a bardzo chciałam spróbować coś uszyć. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Grunt, że sobie poradziłaś! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Nie ważne z czego ale jak sukienka wyszła fajnie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Sympatyczna sukienka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wygląda dobrze ,podoba mi się.
Isabello ![]() Ponieważ ja mam nadmiar tkanin - proponuję Ci byś wybrała jakiś z mojego albumu a ja Ci go podeślę ![]() Do wyboru masz ze zdjęć: 3,16,32,61,86 Za frico,gdyby coś nie tak ... ![]() Podasz mi na pw adres i wysyłam ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Całkiem sympatycznie wygląda, ważne że masz ochotę się nauczyć a z czasem nabędziesz takiej wprawy że będziesz się śmiać z tego że to takie proste ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Kora - wysłałam pw
Magdo - dokładnie, chęci mam duże tak samo jak i czasu nadmiar. Małymi kroczkami próbuje.. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
calkiem fajnie wyszlo, falbanki udane i kolor mi sie podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Tym razem nic rewelacyjnego. Zwyczajna spódnica w liliowym kolorze. ________________________________________________________
|
14 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.