Stara Gwardia
![]() |
|
O, jaka fajna, ona jest wiązana po jednej stronie na szyi, tak? A taśma przechodzi przez tunel z przodu i z tyłu? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzeczka na gorące dni super,a jutro zapowiadają bardzo gorąco więc moze zobaczymy bluzeczkę z wkładem modelowym
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna bluzeczka na modelce byłaby w pełnej okazałości
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
monikowo - dokładnie tak jak napisałaś tasiemka przechodzi z tyłu i przodu i jest wiązana z boku,
Marzenka - "wkład modelowy" możliwe że pokaże jutro gdyż wybieram się na długi spacer ![]() A tak odbiegając od tematu to czy wy też macie problem ze snem? Ja wciąż nie mogę usnąć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja mam odwrotnie.... ale to normalne kiedy trzeba napisać 4 rozdział mgr.... Spać mi się chce jak tylko wracam z pracy do domu ![]() Gorsecik świetny, mam taka jedną szmajzerkę w domu, nadawałaby się ![]() Bluzeczka też fajna.... ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Fajna, nie pogardziłabym taką ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
bluzka super
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Joan - myślę że da rade przerobić szmajzerkę na gorset. Wg mnie każdy gruby materiał (np.jeans) nadaje się na gorset ![]() Beti - moje szycie nie jest idealne, ale wciąż się uczę i chcę być lepsza ![]() ![]() Susanna - myślę że ta bluzka idealnie leżała by na tobie ponieważ masz idealną figurkę ![]() Ja niestety jestem dużo pełniejszych kształtów i nie wygląda ona na mnie tak idealnie. Jednak muszę przyznać że jest idealna na upał. Zgodnie z tym co pisałam wcześniej dziś na spacerze przetestowałam i poniżej bluzka w całej okazałości. Kokardka jednak nie ułożyła się idealnie gdyż wiał bardzo wiatr i... sami rozumiecie. Ps. Chyba nadużywam słowa "idealnie" ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wygląda IDEALNIE ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
He ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.