Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Beti piękna sukieneczka i do tego ten piękny kolorek...mam słabość do tego kolorku i sukieneczek malutkich....SŁODZIUTKA!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() jak ze dwadzieścia lat temu kuzyn zabrał mnie na basen ze zjeżdżalniami i falami, to tak szybko przeprowadził mnie do jednej ze zjeżdżalni, bylebym nie zobaczyła oznaczeń ... zaczęliśmy od czarnej, potem czerwoną i niebieską, bo zielona prawie płaska była ![]() inaczej nie poszłabym na czarną |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajowa ta sukienusia.N aprawdę,sliczna i fajnie uszyta ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
A ja, jak uczyłam się na prawko, to jazdy miałam w zimie - z lodem i śniegiem byłam obeznana, więc jazda w lecie potem to był pikuś
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Beti, jak na pierwsze szycie to ta niebieska sukieneczka to rewelacja !! Szczególnie , że jest to dzianinka, a nawet ja który szyje już wielu lat, obchodzę dzianinę wielkim łukiem !!
Będą z Ciebie ludzie ( oczywiście w zakresie krawiectwa ) !!! |
|
Świeżynek
|
|
No nie! Jestem zaszczycona! Tyle Mistrzów w tym fachu zajrzało na mój wątek! Nawet Pan Wojtek! Dziękuję Wam bardzo
![]() Tymczasem uszyłam zasłony. Uszycie to wielkie słowo - po prostu odmierzyłam materiał i podwinęłam. Przyznam, że żakard znacznie łatwiejszy był w opanowaniu niż dzianina. pozdrawiam! Beti --- Ostatnio edytowane 2011-06-14 09:36:56 przez Beti --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ba - pewnie, że łatwiejszy! ![]() Bardzo ciekawy materiał, swoją drogą. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No i jak ładnie prezentują się zasłonki!Brawo!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dodają uroku firance
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ładne zasłony a szycie z żakardu to faktycznie frajda ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.