35 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokladnie!
I nie trzeba przeciez calej drukowac, wystarczy tylko gorną czesc przodu, a reszte dopasowac z innego wykroju. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
I kolejne sukienki mam papavero ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tak, a ja z przyjemnością popatrzę na Wasze sylwestrowe kreacje dziewczyny... pokazujcie proszę,pokazujcie... ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O to ja mogę pokazać nowe buty narciarskie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
KOrus, a moze Ty sie zdecydujesz uszyc i nam pokazesz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może zdążę... kto wie.
Zobaczymy,choć bardzo chce skonczyć moją nową spódnicę i przerobić bluzkę z lurexu na tunikę. W najgorszym razie wystąpię tego wieczoru w ciuszku z przesłości. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciuszki retro czy tam vintage są fajne, warto tylko troche pomyslec i je przerobic, tu uciac, tam zeszyc, albo ozdobic i mozna szalec ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lepiej niz Mikolaj papavero trafia ostatnio w moj gust, kolejna rewelacyjna sukienka ![]() http://papavero.pl/wykroje-do-pobrania/552-gotowy-wykroj-sylwestrowa-sukienka-numer-004-2011.html ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na stoku bardzo zimniutko i tłoczno przynajmniej wczoraj...ale też chyba w narciarskie nainwestuje jak sie tylko nauczę szusować ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Sylwester na stoku się nie odbył bo wyciąg był czynny tylko do 20:00 - beznadzieja.
Ale wczoraj znów pojeździłam i było super ![]() Sylwester był ze znajomymi i było bardzo fajnie ![]() Monia mi się ta sukienka z marszczeniami nie podoba - po prostu nie lubię. ________________________________________________________
35 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.