35 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawa, mi się podoba. Ale od nich jeszcze nic nie szyłam,pierwszy raz spróbuję może coś prostrzego, jak nie wyjdzie to nie będzie tak żal ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
![]() |
|
ładnie Ci w niej będzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
właśnie już kiedyś się nad tym zastanawiam jak ogólnie te projekty z papavero ?
po uszyciu wychodzi tak jak ma być ? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja osobiście polecam Papavero, tylko ze spodniami rurkami mi nie wyszło (za szerokie wyszły) ale to może moja wina albo moje wymiary, bluzki i sukienki oraz spódnice jak mam 36 pasują ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Uszyłam póki co tylko jedną sukienkę ich projektu ale leżała bardzo dobrze wiec mam ochotę na kolejną ![]() Wczoraj skroiłam sukienkę z asymetrycznym dekoltem i póki co stop ![]() Kurcze brakuje mi rysunku technicznego tej sukienki, nie wiem czy te zaszewki mają być przeszyte czy tylko założone. A kontrafałda na rękawie ma biegnąć przez całość i czy ma być z dołu przeszyta. Hmmm znów wyjdzie kombinatoria ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zapytaj papavero . Jak przeglądałam modele, to pod nimi dziewczyny zadawały pytania pomocnicze, jak coś było dla nich niejasne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W galeriach użytkowników są już czasami uszyte sukienki z wykrojów i można podejrzeć a można też zajrzeć do galerii Papa czy to portfolio i mają tam uszyte po swojemu te modele tez można coś wypatrzeć ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No właśnie ta sukienka jest uszyta przez nich. Nie widziałam jej natomiast w galeriach użytkowników ale być może już ją ktoś popełnił a ja źle szukam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To drugi argument przeciw Papavero... ja laik nie uszyję wielu rzeczy sama bez pomocy technicznej.
Nawet bluzka z kilkoma zaszewkami i wieloma liniami cięć stwarzała mi problem... A ostatnio na pap królują cięcia i cięcia i cięcia... Podglądam i wycofuję się Portal przeistacza sie dla uzytkowniczek tylko mocno zaawansowanych niestety... ![]() Pytać na ichnim forum nie każdy ma odwagę,szczególnie jak raczkuje w krawiectwie amatorskim ________________________________________________________
|
35 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.