35 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
ja już to komentowałam na papavero... sukienka fajna jako model- projekt, trochę za bardzo wyphotoshopowana w talii, sumienie nie pozwoliło mi jednak na przyznanie się to tego, że razi mnie pasowanie tej kraty, żeby przypadkiem kogoś nie zniechęcić do szycia z tego jakże cudnego materiału, jeśli ktoś chce się decydować na szycie tego z kraty to czeka go niezłe krojonko i upinanko ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Przyznam się, że to ja zamieściłam na Papavero tę sukienkę bo strasznie mi się podoba tylko szyć nie potrafię
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witamy Cię Stokrotko ![]() ktoś na pewno uszyje ![]() ja czekam na wykrój, chciałabym go zobaczyć... ciekawa jestem czy papavero cos zmieni i dołoży od siebie i ciekawa jestem co ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Stokrotko i dzieki za takie fajne zdjecie. A skad to zdjecie masz?
teraz dopiero sie przyjrzalam dokladnie i zauwazylam ,ze kratka jednak sie nie schodzi w okolicy ,,pod biustem", tam gdzie jest szew i nieladnie to wyglada. Tzn, góra i dół do siebie nie pasuja w tym miejscu. Ciekawe tylko, czy robiac takie ciecia na bokach jest szansa na to, zeby kratka lezala idealnie . ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Uszyjemy jak będziemy mieć wykrój ![]() W ogóle to witam Cię Stokrotko na forum. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję za powitanie.
Zdjęcie mam z tej stronki http://www.shopstyle.com/product/asos-dresses-asos-midi-dress-with-button-front/310946364 Tam jest dużo ciekawych i fajnych kiecek. Zerknijcie w wolnej chili, może i Wam coś wpadnie w oko. Susanno z niecierpliwością czekam na sukienkę ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oo i jest tam zbliżenie na wypalany wzór karczku w sukience,o której gdzieś na forum rozmawiałyście .
To wiskoza + elastan O TU - KLIK- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super stronka... można coś zaczerpnąć jak brakuje pomysłu ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
ASOS ma fajne projekty ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kolejna ciekawa sukienka na papavero -> KLIK ________________________________________________________
35 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.