35 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
jejku...
ale te buty to bajka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no właśnie, zauważyłam te tendencję co Wy. Nawet mój mąż już mówi, że po co komu zakładanie firmy jak na allegro sprzedają na podstawie wykrojów burdy czy papavero.
Tylko że sęk w tym żeby sobie uszyć taki egzemplarz którego nie ma nikt inny i taki jest szycia dla siebie a nie kupowania gotowców co nie? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
my z racji, że coś tam już wiemy i potrafimy co nieco, możemy sobie kombinować z wykrojami jak chcemy, przez co nasze uszytki będą się zawsze wyróżniały ![]() przeważnie coś dokładamy i to jest fajne ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wwwwłaśśśśnieeee! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
No cóż jakby nie patrzeć to ta sukienka z allegro jest też lekko przerobiona ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i to jest najlepsze, że jak się szyje nawet dwie sukienki z wykroju z burdy a inna tkanina to sa one całkiem inne, dlatego jak coś uszyję albo widze u kogoś coś z tego samego wykroju to to są zawsze dwie inne np. sukienki, nie da się tego powielić. To jest super! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
JA mam wrazenie, ze w modzie juz wszystko bylo, a to, co teraz sie pokazuje, to kombinacje kombinacji.
Co do sukienki i jej podobienstwa do wykroju papavero, to przeciez ta strona bazuje tak naprawde na zdjeciach, ktore my wstawiamy do galerii i potem glosujemy. Zmieniaja troszke styl, zaszewke, i takie tam i powstaje wykroj, pod ktorym pisze, ze nie wolno go kopiowac w celach komercyjnych. TAk bylo np. w przypadku sukienki ze wstawką na wzor Asoski. Pada wiec pytanie, co bylo pierwsze, jajko czy kura... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Polecam bluzkę z kimonowymi rękawami. Super się szyje i jeszcze lepiej nosi ![]() Tylko u mnie tył nie sięga "za pośladki" jak u Tereski ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tereska ma pewnie posladki po liftingu... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna ta bluzeczka, ale tak jak Sus zrobiła- ja tez musiałabym ten dekolt zrobić ciut mniejszy ale zawsze takie bluzeczki się w szafie przydadzą:] ________________________________________________________
|
35 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.