80 stron: « < 52 53 54 55 56 57 58 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
LudwikXVI- 5 grudnia ![]() Joan - 27 grudnia ![]() Helen - 28 grudnia ![]() Susanna -28 grudnia ![]() Wszystkiego najlepszego Kochani ! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja tez miałam w grudniu - 03.12 ![]() Grudniowe ludki są faaaajne. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje za zyczenia, a sama zycze Susannie spelnienia wszystkiech planow na nowy rok zycia!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dołączam się do życzeń i życzę również Tobie, Helen, spełnienia marzeń ![]() Co Ty tu robisz w ogóle tego dnia?? --- Ostatnio edytowane 2012-12-28 22:21:04 przez Impressivo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja juz skonczylam swietowanie, zeby dziecko polozyc spac ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję pięknie za życzenia i wszystkim pozostałym solenizantom także składam najserdeczniejsze życzonka wszelkiej pomyślności, spełnienia marzeń, weny twórczej podczas szycia i aby Wasze maszyny zawsze były Wam posłuszne ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Helen i Susannko ściskam bardzo mocno i życzę spełnienia najskrytszych marzeń!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ekada i Arthurze wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przyłączam się do życzeń - wszystkiego naj, a może i bardziej! Sto lat Ekado i Atrhurze!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
80 stron: « < 52 53 54 55 56 57 58 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.