80 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jasne, że przyjmuję. Dzięki. A kawę to mogę stawiać cały rok ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Trinny wypaśny prezent!!
A tak w ogóle to zaktualizowałam listę ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-18 08:54:24 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak po cichutku Wam powiem, ze moje juz niedługo....12 sierpnia, więc zapraszam, jakby ktos był w pobliżu SLesina w Wielkopolsce na kawcie i ciacho...
To będą juz 32-gie.... ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Monia ja tez tyle bede konczyc
ale co tam,fajny wiek ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia dobrze, że się ujawniłaś ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
To i ja się przyznam że i mi stuknie magiczna liczba 32
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
32 to jeszcze jakos brzmi, ale za rok to juz ,,Jezusowe" będą... ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
To ja też się pochwalę co dostałam na urodzinki(co prawda troche spuźniony prezent)ale za to spełnione marzenie.Barzdzo chciałam mieć taką do szycia kombinezonów na motor bo bardzo często mam takie zlecenia
|
|
Administrator
![]() |
|
wow ale przemysłówka!! No no i jak się szyje? Jakie wrażenia?? ________________________________________________________
80 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.