80 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale piękna
![]() Też chciałabym dostać taki prezent ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
2011-08-02 21:42:47 przez Dora ---Składam wszystkim najlepsze życzenia ja mam w kwietniu 10 ale niestety nie mogę wkleić mojej daty do kalendarza może nauczę się.Pozdrawiam
--- Ostatnio edytowane 2011-08-02 21:47:51 przez Dora --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dora dopisałam Cię do kalendarze urodzinowego ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zbiorczo sto lat dla wszystkich! i dla każdego ![]() W ogóle, to chciałam Wam powiedzieć, że dobrze jest pogadać o szyciu :P bo tak normalnie, to się kończy tylko na "saaamaa to uszyyyłaś??" i przechodzi się do innych tematów. Tutaj można trochę poroztrząsać ![]() ...więc także sto lat dla Forum! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Administrator
![]() |
|
Słuszna uwaga Brummig ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chlipac mi sie dzisiaj chce... ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Monia
wszystkiego najlepszego :* ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Moniko. Wszystkiego wszystkiego ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, dużo dużo zdrowia i wszystkiego co najlepsze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Naprawdę mi sie płakac dzisiaj chce, ale jak to przeczytałam, to sie troszkę rozweseliłam.
I dzięki za zyczenia urodzinowe. ________________________________________________________
|
80 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.