80 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Administrator
![]() |
|
Jaka stara :> Podobno prawdziwe życie zaczyna się po 40-tce ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uffff zdążyłam na jedne urodzinki ale niestety spóźniłam się na jedne urodzinki.Kochane powracam na łono forum po wakacjach trochę leniwa ale ....A teraz wszystkiego najnaj naj kochane dziewczynki z okazji urodzin
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
To ja też się spóźniłam, ale Magdo wszystkiego najlepszego. Ludzie po 40-tce też żyją, uwierz mi wiem z doświadczenia ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki jeszcze raz wszystkim za życzenia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja po urlopie / a raczej w ostatnim jego dniu / tez zapóźniona, spowolniona życzę Ci Magdo żeby się dobrze układało u Ciebie i żeby fajnie się żyło na co dzień ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Madziu - nasza staruszko ![]() Życzę Ci dużo zdrowia,sił,radości i spełnienia marzeń. Niech ta nadchodząca 40 przyniesie Ci tyle radości ile jesteś w stanie udźwignąć bez uszczerbku na zdrowiu ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Vanessa wszystkiego najlepszego samych wspaniałych dni i pięknych uszytek
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Vanesso wszystkiego co najlepsze, naj i wymarzone - aby się spełniło ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
wszystkiego naj naj naj :* ![]() ________________________________________________________
|
80 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.