12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Super!! Też bym chciała tak umieć :P Płaszczyk jest akurat w moim guście ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
fajnie, że wam się podobają te moje pomysły
![]() serweta poszła do bratowej na nowe mieszkanie no i juz jestem w trakcie przerabiania nowej bluzeczki szydełkowej , troche czasochłonna ale do lata myślę,że zdaże ![]() pozdrawiam ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mojra68 wspaniale
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
piekne rzeczy robisz...ja ucze sie na szydelku od roku...zrobilam tylko jakies male serwetenki i nie idzie mi to az tak szybko , teraz mam male dziecko i troche malo czasu. Ale zamierzam sie za to znow ostro zabrac, bo kocham szydelkowe cudenka...Na razie musze tez kupic nowa maszyne bo stara mi wysiadla a mam duzo szycia nazbieralo sie, firanki, zaslonki odziez do przerobek...a nie mam na czym...ale juz mam swoj typ na maszyne, co prawda niedroga ale do domowych przeszyc wystarczy...A jesli chodzi o szydelko to namietnie kupuje diany sabriny , tylko czasu brak na dzialanie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj Xanti ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja też coś dziergam szydłem. Teraz to były torebki i siatka na zakupy
Zapraszam na mojego bloga: --- Ostatnio edytowane 2012-07-25 21:05:03 przez gabi12 --- --- Ostatnio edytowane 2012-07-25 21:05:36 przez gabi12 --- |
|
Administrator
![]() |
|
Gabi załóż sobie swój własny wątek bo robi się bałagan na forum. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
No witam ponownie. Dawno mnie tu nie było bo miałam w pracy blokadę na tę stronę ale juz widzę, że będe czestszym gosciem na forum.
Oj sporo rzeczy narobiłam, a ostatnio więło mnie na szycie, własnie kończę sukienkę kolejną zresztą. Jak tylko mi wyjdzie to się pochwalę ![]() pozdrawiam |
|
Stały Bywalec
|
|
a poki co to wstawiam chuste szydełkową, brakło mi włóczki więc wykończyłam innym kolorem
Jestem w pracy i własnie skończyłam ponczo ![]() i nie omieszkam dodać moich ciastek ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Chusty wracają do łask... ![]() Paluszki już gdzieś widziałam. Robią wrażenie! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.