12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie oglądałam wszystkich stron tego tematu, wiec zapytam- czy stringi tez tu są?
Serwety piękne ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
|
|
mamaIzy fajne serwety , no od czegoś trzeba zaczynać
![]() Niteczka82 stringi są dopiero w planie , może kiedyś ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stringi "robią się" u Ani: http://www.szkolaszydelkowania.pl/2014/01/robimy-stringi-na-szydeku-trojkaciki.html - możesz spróbować ![]() Serwetki bardzo ładne. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie te stringi czadowe, a szorty! Ja nie umiem w stringach chodzić, może męzowi zrobie ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
|
|
A teraz torebeczka sowa dla małej Majeczki
--- Ostatnio edytowane 2014-01-30 06:36:09 przez mojra68 --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
ooooooo stringi z wełny! ale bajer! już wiem, co będę robić, gdy skończę szalik! tym bardziej, że wakacje nadchodzą, po co komu szalik, lepsze stringi!
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
no ale z wełny???
toż to będzie potem zjęcie po założeniu ich ![]() drapania nie będzie końca hihihih |
|
Stały Bywalec
|
|
Zrobiłam ostatnio małe serweteczki pod filiżankę to nic, że każda inna ale jakoś tak wyszło
i trochę biżuterii jeszcze trochę brakuje do perfekcji ale może i do tego kiedyś dojdę ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
serweta
|
|
Stały Bywalec
|
|
i kolejne wytwory
![]() |